Η απάντηση του Google στην Microsoft για την εξαγορά Yahoo!

by Stefanos Kofopoulos • On 04-02-2008 • AT 8:36 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

yahoo rip

Η ιστορία εξαγοράς του Yahoo! από την Microsoft για $44.6 δισεκατομμύρια συνεχίζεται με την επίσημη απάντηση του Google στο blog της εταιρείας. Με λίγα λόγια, ο τιτάνας της αναζήτησης λέει ότι το Google και το Yahoo! έγιναν αυτό που είναι επειδή το internet είναι ανοιχτό και ελεύθερο από μονοπωλιακές πρακτικές που συνηθίζει η Microsoft, όπως συνέβει στο παρελθόν με τον Internet Explorer και το MSN Live Search.

Κάθε νόμισμα όμως έχει δύο όψεις και το Google φαίνεται να το γνωρίζει. Η εταιρεία προσπαθεί να βοηθήσει οικονομικά το Yahoo! με διάφορες συνεργασίες, όπως η πληρωμή του ποσού των $3.5 δις για το δικαίωμα προβολής διαφημίσεων AdSense στα αποτελέσματα αναζήτησης που επιστρέφει το Yahoo!. Αν στο παιχνίδι μπει και η AOL, της οποίας κατέχει το 5% το Google παραμένει άγνωστο, είναι όμως ένα πιθανό σενάριο για αυτούς που δεν θέλουν να δουν τα σωθικά του internet και την MS να επιβάλλει την κουλτούρα της παντού.

[photo via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πες τα ρε Τιτάνα, και εσύ και η google. Μου φαίνεται ξεχνάμε εύκολα.

  2. Φαγωθήκατε όλοι με τη Microsoft! Είτε το θέλετε είτε όχι, θα τα αγοράσει όλα και θα σας υποχρεώσει όλους εσάς τους αντιρρησίες να κάνετε τατουάζ στο μέτωπο το “Where do you want to go today?” Ενώ εμείς “οι δικοί της” θα πάρουμε τη μυστική bug free έκδοση των Windows 2012 (Codename: Windows Vicci) μαζί με ένα original παράθυρο (Window) στα γνωστά χρώματα του Logo για το σπίτι και την επετειακή action figure του Bill (Βασίλης Γάμα για τους φίλους)!
    Ζήλια ψώρα!

    Υ.Γ. Πληροφορίες από το αρχηγείο (Redmond) λένε ότι το νέο όνομα της εταιρίας θα είναι Microhoo, και μετά την εξαγορά και του Google, η εταιρία θα μετονομαστεί σε TheOne και ο Βασίλης κατά τα πρότυπα του Prince θα μετονομαστεί σε TheGod ή σε TheGodWhoWasKnowsAsBillGates. Το email του θα είναι το εξής ego@eimi.fos!

    Υ.Γ.2. Κάτι ακούγεται ότι η Λουκά θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στην αντίσταση και ότι ο πατήρ Μάξιμος, επανασυγγράφει το πόνημά του, βάζωντας πλέον τα πραγματικά ονόματα , όπου χρειάζεται.

Top

Show Buttons
Hide Buttons