Το Android στο G1 τώρα (video included)

by Stefanos Kofopoulos • On 17-09-2008 • AT 3:34 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

htc android htc dream g1

Τα πράγματα τρέχουν πολύ γρήγορα και η ταχύτητα ειναι συναρπαστική όταν μιλάμε για το Google, το Android και τα mobile devices (δηλαδή όχι μόνο κινητά τηλέφωνα). Φαίνεται ότι η Ευρώπη θα δει πρώτη το G1, δηλδή την συσκευή / hardware που θα τρέχει το Android μέσα από το δίκτυο της T-Mobile κάποια στιγμή στα μέσα Οκτώβρη. Αν όλα πάνε καλά η HTC φαίνεται ότι μπορεί να ρίξει στην αγορά 600.000 ή 700.000 G1 ή Dream, γενικά το τηλέφωνο που θα τρέξει για πρώτη φορά το Android.

Μην ξεχνάμε ότι το Android δεν είναι τίποτα περισσότερο από software, μια ανοιχτή πλατφόρμα που έχει στόχο να μπει σε πολλές φορητές και όχι τόσο φορητές συσκευές ώστε να ανοίξει την αγορά στην μάζα και ταυτόχρονα να διατηρήσει χαμογελαστούς τους developers. Χαμόγελα και κώδικας για Customized interface και την δύναμη που προσφέρει το Google ως πλατφόρμα, APIs κλπ.

Λαμπρές μέρες έρχονται με την mainstream δικτυακή τοστιέρα (embedded devices, όχι πολύ φορητές κλπ) να κάνει sync με το Google account και το κινητό. Let the Android roll κάπου εκεί τέλη Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη.

[via, via, via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγωνιούμε να το δούμε στην χώρα μας με πωλη΄σεις που θα προκαλέσουν έντονο ενδιαφέρον, σημασία έχει ότι ο Γούγλης βγήκε για τα καλά απο το καβούκι του…

Top

Show Buttons
Hide Buttons