Το Google αγοράζει το Quickoffice, το Android χαίρεται και το Google Apps χαμογελάει

by Stefanos Kofopoulos • On 05-06-2012 • AT 8:53 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Το Google αγοράζει το Quickoffice, το Android χαίρεται και το Google Apps χαμογελάει

Είναι γεγονός, το Google αγόρασε το Quickoffice, δηλαδή την εταιρεία πίσω από την δημοφιλής σουίτα εφαρμογών γραφείου για κάθε πλατφόρμα που κυκλοφορεί: iPhone, iPad, Android, WebOS, Symbian. Θυμάμαι ότι χρησιμοποίησα πρώτη φορά το Quickoffice δοκιμαστικά στο Palm m505 για να επιλέξω μεταξύ αυτού και του Docs to Go. Από τότε πέρασν 10 χρόνια και πλέον το Quickoffice είναι Google για πολύ καλό λόγο.

Το Android θα μπορεί πλέον να ισχυριστεί ότι έχει μια ώριμη και δυνατή πλατφόρμα εφαρμογών γραφείου και το Google Apps πολύ καλό λόγο για να συγχρονιστεί ακόμα καλύτερα με κινητά και tablets. Είναι εξαιρετική αγορά για το Google που λογικά θα διατηρήσει τις εκδόσεις iOS και Android για να κρατήσει το κοινό του Quickoffice όσο πιο κοντά μπορεί το Google Apps. Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε με το πέρασμα του χρόνου.

We’re happy to announce that we have acquired Quickoffice, a leader in office productivity solutions.

Today, consumers, businesses and schools use Google Apps to get stuff done from anywhere, with anyone and on any device. Quickoffice has an established track record of enabling seamless interoperability with popular file formats, and we’ll be working on bringing their powerful technology to our Apps product suite.

Quickoffice has a strong base of users, and we look forward to supporting them while we work on an even more seamless, intuitive and integrated experience.

We’re excited to welcome the Quickoffice team and their users to Google.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μια χαρα κίνηση είναι και πιστεύω ένας λόγος να βγάλει η Microsoft γρηγορότερα το office στην πλατφόρμα της apple

Top

Show Buttons
Hide Buttons