Το Google αγοράζει την BumbTop, Android 3D μετά;

by Stefanos Kofopoulos • On 03-05-2010 • AT 2:16 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το Google αγοράζει την BumbTop, Android 3D μετά

Το Google αγόρασε την BumbTop και όλοι αναρωτιόνται πότε θα δούμε το Android 3D να εκμεταλλεύεται όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Όσοι δεν γνωρίζουν, η BumbTop κατασκεύαζε ένα περιβάλλον εργασίας στον υπολογιστή παρόμοιο με αυτό που υπάρχει σε ένα γραφείο, δηλαδή με 3D αντικείμενα, multi touch gestures κλπ. Το βίντεο που ακολουθεί είναι άκρως διαφωτιστικό για τις δυνατότητες του BumbTop 3D Desktop που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν για μερικές ακόμα μέρες στο bumptop.com/download.

Θεωρώ ότι είναι καλύτερη ιδέα για το Google να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία και τις πιθανές πατέντες για το 5 fingers multi touch gestures παρά να στήσει ένα ολόκληρο 3D interface για το Android. Αν και θα ήταν πιο πιθανό όλο αυτό να χρησιμοποιηθεί στα Google Docs και την εμπειρία που θα έχουν οι χρήστες που θα αγοράσουν Android tablets στο τέλος του 2010. Όλα στο cloud, μεγάλη οθόνη αφής, μια σουίτα εφαρμογών γραφείου και λίγο Google BumbTop.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το είχα βάλει και εγώ παλιά, ωραίο δεν λέω αλλά δεν με βόλεψε τελικά.

  • Σε τί μηχάνημα;

  • και εγώ, αλλά με ποντίκι ήταν λίγο ξενερουά, αλλά με touchscreen θα είναι πολύ καλό

   • Φαντάζεσαι να έχει και ηχητικά εφέ μαζί με λίγο feedback στην οθόνη ώστε να νιώθεις και καλά τον σωρό να απλώνει κλπ;

 2. Το αναφέρει δε λέω αλλά τόσο απελπιστική ταχύτητα στο downloading πρωτοφανές.
  Δύο φορές μου διακόπηκε η σύνδεση!

 3. το είχα διαβάσει πριν 3-4 μέρες αν δεν κάνω λάθος στο engaged και το έβαλα στο pc μου,όχι τίποτα τρελά βολικό αλλά αρκετά μουράτο ,που-μούρ-τζα-φρα

Top

Show Buttons
Hide Buttons