Νέο video: το χρυσό iPhone 5S σε σύγκριση με το iPhone 5C και το iPhone 5

by Stefanos Kofopoulos • On 27-08-2013 • AT 2:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Νέο video: το χρυσό iPhone 5S σε σύγκριση με το iPhone 5C

Αν οι χθεσινές φωτογραφίες των iPhone 5S και iPhone 5C δεν ήταν αρκετές, σήμερα υπάρχει και video. Υψηλής ποιότητας μάλιστα. Το χρυσό iPhone 5S και ένα από τα πολύχρωμα iPhone 5C πρωταγωνιστούν.

Εκτός από το χρυσό iPhone 5S ή μάλλον σαμπανιζέ χρώμα του, επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι το νέο iPhone 5S θα έχει διπλό LED flash δίπλα από την κάμερα. Δεν ξέρουμε αν τελικά η Apple χρησιμοποιήσει διαφορετικού χρώματος dual LED flash για καλύτερα αποτελέσματα στις νυχτερινές λήψεις. Είναι σίγουρο όμως ότι το iPhone 5S έχει μεγαλύτερη οπή στην θέση του flash, ακριβώς δίπλα από τον φακό της κάμερας και του μικροφώνου.

ΜΑΘΕ: Τα 7 νέα χαρακτηριστικά που θα λατρέψεις στο iOS 7 και το iPhone 5

Το iPhone 5C ακολουθεί την σχεδιαστική γραμμή του iPhone 5 και iPhone 5S αλλά με το κάλυμμα να είναι φτιαγμένο από πλαστικό, όπως τουλάχιστον φαίνεται. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια ότι η μόνο διαφορά ανάμεσα στο σώμα του iPhone 5C με το iPhone 5 και iPhone 5S είναι τα κουμπιά του ήχου. Αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο την άποψη ότι το iPhone 5C θα είναι ένα φθηνότερο σε υλικά iPhone 5. Είναι πολύ πιθανό το iPhone 5C να αντικαταστήσει το iPhone 5 που θα αποσυρθεί από την αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons