Η τεράστια ζήτηση για χρυσό iPhone 5S στην Κίνα στρέφει τον κόσμο στα χρυσά αυτοκόλλητα

by Stefanos Kofopoulos • On 30-09-2013 • AT 10:48 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η τεράστια ζήτηση για χρυσό iPhone 5S στην Κίνα στρέφει τον κόσμο στα χρυσά αυτοκόλλητα

Η μεγάλη ζήτηση για το iPhone 5S δεν έχει δημιουργήσει πονοκεφάλους μόνο στην Apple αλλά και στους Κινέζους που θέλουν το χρυσό iPhone 5S με κάθε τρόπο. Αντί για το χρυσό / σαμπανιζέ iPhone 5S οι Κινέζοι βολεύονται με χρυσά αυτοκόλλητα.

Το χρυσό iPhone 5S κάνει θραύση στην Κίνα, με την ζήτηση στον υπόλοιπο κόσμο να είναι εξίσου μεγάλη. Προς το παρόν το iPhone 5S space gray είναι το μοντέλο με την μεγαλύτερη διαθεσιμότητα όπου υπάρχουν iPhone 5S. Για όλους τους άλλους και ειδικά στην Κίνα η επιλογή είναι αναμονή η αγορά του χρυσού αυτοκόλλητου για το iPhone 5S.

ΔΕΣ: Νέα Υόρκη: όλη νύχτα στην ουρά για το iPhone 5S [VIDEO]

Με κόστος περίπου 2 ευρώ οι Κινέζοι μετατρέπουν το iPhone 5S σε χρυσό. Αν τύχει και πέσει στα χέρια τους και το iPhone 5 κάνουν ακριβώς το ίδιο. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι να νιώθεις καλά με το iPhone 5S / iPhone 5 που έχεις στα χέρια σου. Αν το χρυσό αυτοκόλλητο κάνει την δουλειά τότε όλα καλά.

Χρυσο iPhone 5S και στην Ελλαδα;

Στην Ελλάδα το iPhone 5S και iPhone 5C με 4G LTE έρχονται από την Cosmote στον Οκτώβριο 2013 και αργότερα και από την Vodafone. Σκοπός της Apple είναι να πουλάει τα δύο νέα iPhone 5S και iPhone 5C σε 100 χώρες μέχρι το τέλος του 2013.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τους Κινέζους. Η αποθέωση της κακογουστιάς !!!

  2. Στην περίπτωση του iPhone ότι λάμπει είναι χρυσός! Στέφανε εσύ πιο έχεις;

    • Μαύρο iPhone 5

  3. Aς ελπίσουμε μόνο, να μην δούμε στο μέλλον επόμενες ναυαρχίδες της Αpple, π.χ. 6,6s με χρώματα εντονότερα από το 5c!

  4. Η APPLE έχει μείνει πίσω σε όλα . οι περισσότεροι παίρνουν i-phone λόγω συνήθειας

    • Ναι σωστά, για αυτό και 9 εκατομμύρια νέων πωλήσεων iPhone σε ένα Σαββατοκύριακο. Πρέπει να είναι μεγάλη αυτή η συνήθεια

  5. Κώστα, τα λεγόμενά σου μου θυμίζουν απόψεις παρεμφερείς του στυλ “αυτοί που αγοράζουν iPhone είναι πρόβατα!”. Ας σοβαρευτούμε! Ο καθένας κρίνεται για τις ρήσεις του…

Top

Show Buttons
Hide Buttons