Ο νόμος του Godwin

by admin • On 26-01-2006 • AT 3:18 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1.

Ο νόμος του Godwin

[via Lida]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα με προκαλείς Τιτάνα, να κάνω την σύγκριση με το δημοφιλή τόπο του Νίκου Δήμου και να πω πως άπαξ και δημοσιεύσει ένα άρθρο που έχει να κάνει με το sex, όλα τα λιγούρια πέφτουν στη λούμπα και προσπαθούν να μας κάνουν επίδειξη των “ικανοτήτων” τους, λες και είμαστε στη προνηπιακή ηλικία ακόμα και πρωτανακαλύπτουμε το σώμα μας! Έλεος βρε παιδιά, άλλη δουλειά δεν έχετε παρά ν’ ασχολείστε με τα “…πουλάκια” σας? Τι Χίτλερ και Ναζίς εδώ στο Ελλάντα, τα σεξολιγούρια βρίθουν και η θεωρία αλλάζει δεδομένα αλλά όχι μεταβλητές! Ωραία η ανάλυση παρεπιπτώντος!

  2. Marialena ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να πείς. Το post απλά δίνει ένα link που βρήκα και θεώρησα χρήσιμο. Έχεις εμπειρία από Usenet?

  3. Σόρρυ Τιτάνα, ίσως να μην σου έδωσα να καταλάβεις τι εννοώ ακριβώς. Αυτό που θέλω να πω είναι πως η αναφορά των πολλών σχολίων σε ένα μπλογκ κατά το άρθρο, αυξάνει τις πιθανότητες σύγκρισης με άσχετα θέματα προς το άρθρο αυτό καθ’ αυτό. Σωστά? Έκανα λοιπόν τη σύνδεση με τη προχθεσινή δημοσίευση στο ποστ του κ. Δήμου όπου κάθε πιστός του λήμματος sex προσήλθε on line & έγινε της κακομοίρας, ξεφεύγοντας από το αρχικό ποστ κατά πολύ η θεματολογία, γι’ αυτό και το αναφέρω σαν επισήμανση σε σχέση με το νόμο του Goldwin. Αυτά και άμα σε μπέρδεψα περισσότερο, τότε είναι ώρα να πάρω τα αντιμπερδευτικά χαπάκια μου!!!

  4. Τώρα καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν διαβάζω τον κ. Δήμου πολύ συχνά και δεν μπόρεσα να συνδέσω τις σκέψεις σου.

    Ο νόμος του Godwin αναφέρεται σε συζήτηση και πιθανότητα (discussion και probability) να συμβεί κάτι – δεν αναφέρει ότι σίγουρα θα γίνει αναφορά. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι το ίδιο πράγμα με τα σχόλια σε κάποιο post.

    Το μέγεθος της συζήτησης είναι κάτι απροσδιόριστο και ίσως πρέπει να περιμένεις λίγο για να δείς αν κάποιος όντως κάνει αναφορά σε Ναζί και Χίτλερ στο post του κ. Δήμου.

  5. Παρατηρώ ότι ο δημοφιλής όρος «λιγούρης , λιγούρια» χρησιμοποιείται υποτιμητικά. Πρόκειται για κάποιο είδος ρατσισμού ? Τι αναφέρεται στα εγχειρίδια ψυχολογίας επί αυτού ?

  6. duh!

Top

Show Buttons
Hide Buttons