Το Gmail φοράει τα καλά του, γίνεται Google+ και όμορφο

by Stefanos Kofopoulos • On 08-07-2011 • AT 12:55 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Το Gmail φοράει τα καλά του, γίνεται Google+ και όμορφο

Το Google δεν σταματάει τις αλλαγές στο UI και συνεχίζει να πειράζει ακόμα και υπηρεσίες όπως το Gmail. Αν κάνετε κλικ εδώ ακριβώς θα μεταφερθείτε στις επιλογές Themes για το Gmail. Εκεί επιλέγετε το “Preview” ή το “Preview” (Dense) και αμέσως θα δείτε το νέο UI και ομορφιές του Gmail. Ναι, μοιάζει πολύ περισσότερο με την προσέγγιση του Google+ και του Google.com και από ό,τι φαίνεται θα αποτελέσει την προεπιλογή για όλες τις υπηρεσίες του Google. Λιτά γραφικά, πολύ λευκό, έντονη αντίθεση στα χρώματα των κουμπιών η επιλογή για περισσότερες ή λιγότερες πληροφορίες. Αυτή είναι η διαφορά του Dense και απλού Preview theme, πληροφορία στριμωγμένη σε μια οθόνη ή πιο χαλαρή. Τα δύο themes χρησιμοποιούν διαφήμιση στο κάτω μέρος της οθόνης που παραμένει σταθερή συνέχεια.

Πώς σας φαίνονται οι αλλαγές και τί προτιμάτε στο Gmail, το “Preview” ή το “Preview” (Dense) theme;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βασικά αλλάζουν design γενικά και η πρώτη υπηρεσία που είδαμε με το νέο UI ήταν το Google+, τώρα όλα γίνονται με αυτό τον τρόπο

  2. +1 απο εμενα ειναι πολυ πιο ομορφο και δεμενο το καινουριο interface που προωθει η Google. Το εβαλα ηδη στο Gmail…

  3. Σε εμένα μπήκε απο μόνο του..

  4. ακομα χαλια ειναι…καμια σχεση με την πολυ καλη δουλεια που εγινε στο yahoo…

  5. Εμένα μου αρέσει, έχω βάλει το Dense που είναι λίγο πιο μαζεμένο, απλά…… ακόμα μου φαίνεται πολύ απλωμένο… Θα ήθελα πολύ μικρότερο padding μεταξύ των cells και μικρότερες αποστάσεις γιατί αγχώνομαι όταν πρέπει να κάνω πολύ scroll όταν μαζεύονται πολλά e-mails!!!!

  6. Ωραίο το νέο look.
    Ισχύουν ακόμη τα invitations για το Google+ ??
    Θα ήθελα ένα Titan pls!!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons