Εκτός λειτουργίας Gmail και Chrome, το Google ψάχνει την αιτία

by Stefanos Kofopoulos • On 10-12-2012 • AT 7:24 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Εκτός λειτουργίας Gmail και Chrome, το Google ψάχνει την αιτία

Αν το Gmail σας δεν λειτουργεί μην φοβάστε, δεν είστε μόνοι. Το Google αντιμετωπίζει προβλήματα όχι μόνο στο Gmail αλλά και στον Chrome. Αρκετοί χρήστες βρίσκονται χωρίς email με το Google να ψάχνει να βρει λύση στο πρόβλημα. Αν χρησιμοποιείτε Gmail θα δείτε ένα από τα δύο:

Μήνυμα λάθος 502 που θα εξηγεί ότι κάτι έχει πάει στραβά και χρειάζεται να προσπαθήσετε ξανά ή θα δείτε την μπάρα του Gmail να φορτώνει χωρίς όμως να ολοκληρώνεται ποτέ η φόρτωση του Gmail. Ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Chrome είναι πολύ πιθανό να κολλήσει και να δείτε μήνυμα λάθος σαν αυτό της φωτογραφίας. Ευτυχώς με άνοιγμα του Chrome ξανά και την διαδικασία Restore δεν χάνετε τα tabs που είχατε ανοιχτά. Σύμφωνα με το Google όλα είναι ΟΚ.

Λειτουργεί το Gmail και ο Chrome;

ΝΕΟ: “The problem with Google Mail should be resolved. We apologize for the inconvenience and thank you for your patience and continued support. Please rest assured that system reliability is a top priority at Google, and we are making continuous improvements to make our systems better”

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. έκανα uninstall και reinstall τον chrome και δούλεψε

  2. Απίστευτο! Το έπαθα για πρώτη φορά στον chrome πριν από 5′! Μην ανησυχεί κανείς όμως, κλικ “ΟΚ” στο ενοχλητικό παράθυρο, επανεκκίνηση του chrome και πατήστε Ctrl+Shift+”T” και όλες οι καρτέλες επανήλθαν όπως και πριν. Ελπίζω να δουλεύει αυτό σε όλους και να μην ήμουν απλά τυχερός.

Top

Show Buttons
Hide Buttons