Προβλήματα για τον Joe Francis (Girls Gone Wild)

by Stefanos Kofopoulos • On 10-08-2006 • AT 4:01 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom


Girls Gone Wild banner

Η σειρά Girls Gone Wild ξεκίνησε πριν χρόνια στην Αμερική και κατάφερε να κάνει εκατομμυριούχο τον εμπνευστή της ιδέας, Joe Francis. Πρόκειται για ταινίες με νεαρές μεθυσμένες ή φτιαγμένες κοπέλες που κάνουν διάφορα μεταξύ τους. Οι περισσότερες κοπέλες είναι φοιτήτριες που δέχονται να παίξουν ερωτικά παιχνίδια μπροστά στην κάμερα για λίγα χρήματα, ένα μπλουζάκι, είδοσο σε διάσημα clubs ή απλά για πλάκα.

Μέσα στον γενικό χαμό και τα εκατομμύρια δολλάρια, φαίνεται πως ο Joe Francis ξεπέρασε τα όρια. Υπάρχουν κατηγορίες για βιασμό αλλά το γεγονός ότι η σειρά ταινιών Girls Gone Wild είναι αυτό που είναι και ο Joe Francis τόσο γνωστός και πλούσιος καθιστά την όλη υπόθεση για απόδοση δικαιοσύνης τουλάχιστον ανησυχητική.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διάβασα το άρθρο και από όσο κατάλαβα μιλάμε για έναν ο οποίος “εκμεταλεύεται” ηλίθια, κομπλεξικά, star-wannabe, αμερικανάκια;
    Ο οποίος προφανώς “εκμεταλεύτηκε” ίσως παραπάνω “κοπελίτσες” από όσο θα ήθελα να πιστεύει η πουριτανική αμερική ότι διαθέτει και για αυτό ξεσηκώθηκαν όλοι να τον φάνε.
    Δεν λέω, ότι ο “κύριος” είναι άγγελος, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν έκανε κάτι παραπάνω από ότι κάνουν “σοβαροί” δημοσιογράφοι και το κράτος του … εκμεταλεύεται τον αδύνατο για να βγάλει big bucks.
    Και -αυτό που θα πώ είναι άσχημο- αν δεν κάνω λάθος, αν εξαιρέσεις τη συγκεκριμένη κατηγορία (η οποία αφορά μία συγκεκριμένη κοπέλα) κατά τ’ άλλα, όλες αυτές οι χιλιάδες κοπέλες που δείχνουν, κάνουν και δέχονται τα μύρια, δεν το κάνουν παρά τη θέλησή τους. Εκτός και αν τα ρίξουμε όλα στο αλκοόλ. Αλλά πείτε μου, πόσο μ@λ@κ@ς και μεθυσμένος πρέπει να είσαι για να μην αντιληφθείς ότι κάτι δεν πάει καλά.
    Όσο αφορά στα συγκεκριμένα “θύματα” προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι τόσο θύματα, χωρίς να δικαιώνω το θύτη.

  2. Έχω δει αρκετά DVD από Girls Gone Wild και σίγουρα οι περισσότερες κοπέλες είναι κομμάτια είτε από ποτό είτε από ναρκωτικά.

Top

Show Buttons
Hide Buttons