Γιορτινές προτάσεις Wacom από την Comart

by George Polyzos • On 30-12-2016 • AT 12:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Comart προτείνει μια σειρά από πρωτοποριακές συσκευές της Wacom που σε συνδυασμό με την ελεύθερη φαντασία σας, θα απογειώσει τις καλλιτεχνικές σας δημιουργίες.

Σειρά Intuos Pro σε τρία μεγέθη – Small, Medium, Large
Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών οι Wacom Pen Tablets παρέχουν multi-touch επιφάνεια αφής, ασύρματη γραφίδα με ευαισθησία πίεσης, οθόνη γρήγορης προβολής (hud), λειτουργία precision, σύνδεση USB για PC και Mac. Επιπλέον διαθέτουν ExpressKeys και Touch Ring προσθέτοντας λειτουργικότητα που θα σας επιτρέψει μαζί με την λειτουργία Express View να αλλάξετε επίπεδο στον δημιουργικό σχεδιασμό.

Σειρά Bamboo – Slate Small και Large και Folio Large
Γράψτε με στυλό σε οποιοδήποτε χαρτί, στη συνέχεια αποθηκεύστε και μοιραστείτε τις σημειώσεις σας στο cloud. Tα Bamboo Slate & Folio είναι smartpads που σας επιτρέπουν να γράψετε με στυλό σε οποιοδήποτε χαρτί, και με το πάτημα ενός κουμπιού να μετατρέψετε τις χειρόγραφες σημειώσεις σας σε «ζωντανά» ψηφιακά αρχεία. Με την εφαρμογή Wacom Inkspace μπορείτε να οργανώσετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τις σημειώσεις και τα σκίτσα σας σε iOS ή Android Bluetooth smart phone ή tablet.

Wacom Intuos 3D Black Pen + Touch M
Προωθήστε τις ιδέες σας σε μια καινούργια διάσταση με το νέο Intuos 3D. Περιλαμβάνει στυλό & tablet αφής, δημιουργικό λογισμικό 3D και online εκπαίδευση. Το νέο Intuos 3D έχει όλα όσα χρειάζεστε για να «ζωντανέψετε» την φαντασία και τη δημιουργικότητά σας σε τρισδιάστατο περιβάλλον.

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Apple, LaCie κ.α. διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένo τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις graphic design, animation, γραφικών, media management & storage κλπ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons