Βίντεο: Gillette M3 Power Nitro

by Stefanos Kofopoulos • On 09-02-2007 • AT 12:01 am • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

gillette m3 power nitro

Το όνομα Gillette M3 Power Nitro ακούγεται περισσότερο σαν να απευθύνεται σε πειραγμένο αυτοκίνητο παρά σε ξυριστική μηχανή. Ακολουθώντας τα χνάρια του Gillette Fusion power η έκδοση Nitro βρίσκεται κοντά στο αγαπημένο σας super market, έτοιμη για να χαρίσει το βαθύτερο ξύρισμα που είχατε ποτέ.

Τα χρώματα είναι έντονα, lime και πορτοκαλί και όπως αναμένεται η συσκευή είναι αδιάβροχη και εξοπλισμένη με μια αλκαλική μπαταρία ΑΑΑ από την DURACELL. Κλασσικά το ξυραφάκι ενσωματώνει λιπαντική ταινία με βιταμίνη Ε, Αλόε βέρα και δείκτη Indicator για να ξέρετε πότε χρειάζεται αλλαγή.

Οι δονήσεις είναι όσο έντονες χρειάζεται για να είναι ευχάριστες και να αναγκάζουν τις λεπίδες να τρέμουν, στην θεωρία πάντα και όταν δεν ακουμπούν στον αέρα. Θα δοκιμάσω σύντομα να ξυριστώ και να παρουσιάσω εντυπώσεις.

Κατεβάστε το βίντεο [18.1 MB DivX] με το άνοιγμα του κουτιού και επίδειξη της συσκευής ή δείτε το βίντεο στο YouTube.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

 • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. xaxa :P Ke epidi doni kani kalo sto ksirisma lol :P mallo san donitis kani kalitera afti ksiristiki ;P

 2. Η Fusion Power που έχει 5 λεπίδες δεν είναι καλύτερη?
  Έχω μπερδευτεί με όλες αυτές?
  Ποιά να πρωτοπάρω?

 3. Τη χρησιμοποιώ στο ξύρισμα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Η μπαταρία δεν έχει αλλαχθεί, το ξύρισμα γίνεται βαθύ όπως τα απλά πολυλεπιδικά μοντέλα της σειράς. Αν τη χρησιμοποιήσετε μην πληρώσετε παραπάνω για τα “ειδικά” για τη συσκευή ξυραφάκια. Τα απλά της Gillette με τον ίδιο αριθμό λεπίδων ταιριάζουν ακριβώς.

 4. @Alexxx: Σωστά τα λες. Για την ακρίβεια έχει 6 λεπίδες. Η 6η βρίσκεται στο πίσω μέρος και χρησιμοποιείται για ακρίβεια. Δεν ξέρω αν η νέα Fusion κυκλοφορεί στην Ελλάδα ακόμα.

 5. Κυκλοφορεί αλλά είναι πανάκριβη.
  17€ με το μοτεράκι και 12€ νομίζω η απλή.Τα ανταλλακτικά έχουν 10€.
  (Hondos)

Top

Show Buttons
Hide Buttons