Για βαθιές τσέπες η νέα Signature Series από τη Sony

by Nikos Kaimakamis • On 08-10-2018 • AT 10:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

H νέα Signature Series, όπως μαρτυρεί και το όνομα που της έδωσε η Sony, απευθύνεται σε όσους θέλουν να επενδύσουν στον ήχο. 

Η Sony Signature Series αποτελείται από δύο μοντέλα ζευγαριών ακουστικών που προσαρμόζονται μέσα στο αυτί, ένα ζευγάρι ακουστικών που προσαρμόζονται πάνω από το αυτί και μία ψηφιακή συσκευή μουσικής αναπαραγωγής. Σε όλες τις περιπτώσεις έχει δοθεί έμφαση στο σχεδιασμό των προϊόντων και την επιλογή των υλικών κατασκευής, στοιχεία που δικαιολογούν εν μέρει το αυξημένο κόστος αγοράς όλων των προϊόντων.

Στην οικογένεια προϊόντων ήχου της Sony συμπεριλαμβάνονται τα ηχεία IER-Z1R με συχνότητα που φτάνει τα 100 Hz και υψηλή ηχητική απόδοση, σύμφωνα με τη Sony. Το Sony DMP-Z1 digital music player ξεχωρίζει από το χρυσό χειριστήριο της έντασης, το αλουμινένιο περίβλημα, τον επεξεργαστή TI TPA6120A2 και το Asahi Kasei Microdevices AK4497EQ DAC. Στο εσωτερικό του έχει μνήμη 256 GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών micro SD,  ενώ η τιμή του αγγίζει το ποσό των 8500 δολαρίων στις ΗΠΑ.

Στον τομέα των over the ear headphones, η Sony παρουσίασε τα IER-M7 και IER-M9, τα οποία υπόσχονται πολύ καλή ηχητική απόδοση στις χαμηλές συχνότητες και απομόνωση από τους εξωτερικούς θορύβους. Και σε αυτή την περίπτωση, η τελική τιμή στην αγορά θα τα τοποθετεί στην premium κατηγορία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons