Γερμανός και Cosmote υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά

by George Polyzos • On 06-09-2017 • AT 9:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Τη νέα σχολική χρονιά υποδέχονται τα καταστήματα Γερμανός και Cosmote με προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα, αλλά και με έως 36 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, οι καταναλωτές που θα αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Eurobank, κερδίζουν 10% επιστροφή της αξίας των αγορών τους.

Έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα Γερμανός και Cosmote σε όλη την Ελλάδα ή και online στο www.germanos.gr και στο www.cosmote.gr, θα βρουν όλα τα απαραίτητα σχολικά εφόδια από τον κόσμο της τεχνολογίας, στις πιο προσιτές τιμές, για να διαλέξουν ό,τι χρειάζονται για το νέο τους ξεκίνημα.

Ειδικότερα, θα βρουν laptops από 299€, desktops από 399€, πολυμηχανήματα από 38,90€, όλα τα απαραίτητα περιφερειακά και αναλώσιμα (μελάνια, χαρτί εκτυπωτή, USB Sticks κ.ά.), 4G Smartphones από 69€, tablets από 49€, και μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και εντυπωσιακά smart gadgets. Επίσης, θα βρουν εκπαιδευτικά παιχνίδια (STEM) από 19,90€, παιχνίδια που ενισχύουν τη δημιουργικότητα των παιδιών και την επαφή τους με τις νέες τεχνολογίες.

Όλοι οι κάτοχοι καρτών Eurobank που θα χρησιμοποιήσουν την πιστωτική ή τη χρεωστική τους κάρτα, κερδίζουν 10% επιστροφή της αξίας των αγορών τους μέσω του προγράμματος «€πιστροφή» της Eurobank. Η προσφορά ισχύει έως και τις 9 Σεπτεμβρίου, για πληρωμή προϊόντων συνολικής αξίας 199€ και άνω από τα φυσικά καταστήματα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons