Επιχειρηματική συμβουλή για όλους

by Stefanos Kofopoulos • On 13-08-2008 • AT 4:48 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

business graph

Η επιχειρηματική συμβουλή που ακολουθεί μου θυμίζει την φιλοσοφία του Paul Graham στο How to start a startup στην video εκδοχή της. Ο Gary Vaynerchuk εξηγεί σε 3.5 λεπτά ότι τα μικρά πράγματα και η σκληρή δουλειά με συνέπεια είναι χαρακτηριστικά που κάνουν την διαφορά σε βάθος χρόνου και δημιουργούν τα θεμέλια της επιτυχίας και της καλής πορείας μια επιχείρησης. Όλα τα μικρά πράγματα όπως απαντήσεις σε emails σε ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζει και διάφορες άλλες παρόμοιες “χαζές και μικρές λεπτομέρειες” δημιουργούν μια δυναμική που αποζημειώνει σε βάθος χρόνου ενώ παράλληλα είναι σημαντικά καλύτερη από το τίποτα. Business 101 baby.

Αντί να χτίσετε το τέλειο προϊόν / υπηρεσία ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε με μικρά βήματα σιγά – σιγά να θέσετε τις βάσεις για κάτι μικρό αλλά σίγουρα πολύ μεγαλύτερο από το τίποτα και το μηδενικό στάδιο βρίσκεται η ιδέα μέχρι να φτάσει το τέλειο που φαντάζεστε. Baby steps, feedback και πάλι από την αρχή. Δείτε το βίντεο.. ο Gary μιλάει για business πολύ καλύτερα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Everything is better than Zer0 , οκ με έπεισε , ελπίζω οι περισσότεροι να πιάσανε το νόημα οτι τελικά σκοπός του είναι να μαθευτεί το video στον κόσμο και να μαθευτεί ο ίδιος! προσφέρει μόλις 3.30 λεπτά απο τον χρόνο του για να πει κάποια ωραία πραγματάκια αλλα ο πραγματικός του σκοπός φυσικά είναι άλλος :)

  2. Karamelos, σκέφτηκες ίσως ότι υπάρχουν κάποιοι που προσπερνούν τα πιο απλά πράγματα, θεωρούν ότι πρέπει να κάνουν κάτι μόνο αν είναι τέλειο (το τέλειο που έχουν στο μυαλό τους), δεν γνωρίζουν γιατί τώρα ξεκινάνε κλπ κλπ;

Top

Show Buttons
Hide Buttons