Γαληνός Office: Νέα cloud εφαρμογή διαχείρισης ιατρείου

by George Polyzos • On 13-08-2015 • AT 9:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

doctor-pc

Η Ergobyte Πληροφορική ανακοίνωσε την κυκλοφορία του προγράμματος ιατρείου «Γαληνός Office», το οποίο αποτελεί τη νέα cloud εφαρμογή διαχείρισης της εταιρείας.

Μετά τον φαρμακευτικό οδηγό galinos.gr, η εταιρεία παρουσίασε μία σύγχρονη online υπηρεσία η οποία προσφέρει στα ιδιωτικά ιατρεία μοναδικά εργαλεία για τον προγραμματισμό ραντεβού, την τήρηση ηλεκτρονικού φακέλου υγείας ασθενών και την οργάνωση αρχείων.

Το Γαληνός Office μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε ειδικότητας χάρη στις δυνατότητες παραμετροποίησης που διαθέτει. Επιπλέον, εξυπηρετεί τις ανάγκες πολυϊατρείων επιτρέποντας την ταυτόχρονη χρήση από στελέχη με διακριτούς ρόλους (ιατρός, γραμματέας κ.λπ.) και επίπεδα πρόσβασης στο πρόγραμμα.

Κατά την ανάπτυξη του προγράμματος εφαρμόστηκαν οι πλέον σύγχρονες τεχνικές ανάπτυξης λογισμικού ώστε το πρόγραμμα να παρέχεται μέσω διαδικτύου (SaaS) και να είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ιατρός έχει στη διάθεσή του τα δεδομένα του οπουδήποτε και αν βρίσκεται και λαμβάνει αυτόματα όλες τις ενημερώσεις. Καθώς το πρόγραμμα διαχειρίζεται και αποθηκεύει ευαίσθητα ιατρικά και προσωπικά δεδομένα, η εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης.

Η Ergobyte εφαρμόζει την τεχνική «Zero Knowledge» η οποία εξασφαλίζει πως τα δεδομένα αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα στους server. Η αποκρυπτογράφηση πραγματοποιείται στον υπολογιστή του χρήστη με το κλειδί κρυπτογράφησης, το οποίο είναι γνωστό μόνο στον ίδιο.

Ο κ. Γιώργος Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ergobyte, αναφέρει σχετικά: «Η ιδέα της δημιουργίας ενός συστήματος ηλεκτρονικού φακέλου υγείας υπάρχει στα συρτάρια μας εδώ και καιρό. Μετά από 4 χρόνια καθημερινής επαφής με επαγγελματίες υγείας μέσω του galinos.gr, διαπιστώσαμε πως σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα. Κάθε σύγχρονο ιατρείο έχει την ανάγκη να οργανώσει τις καθημερινές του εργασίες ώστε να προσφέρει στον ασθενή τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.».

Το Γαληνός Office προσφέρεται δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο για την καταχώρηση έως 150 ασθενών και για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα : https://office.galinos.gr/

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons