Samsung Galaxy S4 με 4G LTE στην Cosmote με τιμή από 740 ευρώ

by Stefanos Kofopoulos • On 09-04-2013 • AT 1:01 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Samsung Galaxy S4 με 4G LTE στην Cosmote με τιμή από 740 ευρώ

Είναι επίσημο πλέον, το Samsung Galaxy S4 έρχεται με LTE στην Cosmote με τιμή που ξεκινά από 740 ευρώ. Πριν την επίσημη παρουσίαση του Galaxy S 4 στον τύπο, η Cosmote μιλάει ανοιχτά για την διάθεση του νέου Samsung smartphone στο δίκτυο της.

Galaxy S4 με ταχυτητες 4G LTE στην Cosmote

Το νέο και μεγάλο Galaxy S4 έρχεται στο τέλος Απρίλιου 2013 στην Cosmote με τιμή που ξεκινά από 740 ευρώ. Προς το παρόν το smartphone είναι διαθέσιμο μόνο για προ-παραγγελία σε λευκό και μαύρο χρώμα με ενδεικτική τιμή 739,90 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα το πρόγραμμα Cosmote Απεριόριστα θα υπάρχει και η ανάλογη έκπτωση στην τιμή αγοράς του Galaxy S4. Με την αντίστοιχη επιβάρυνση στο μηνιαίο πάγιο και φυσικά τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε megabyte, όγκο δεδομένων κλπ.

Το επίσημο δελτίο τύπου της Cosmote αναφέρει ότι το “το εντυπωσιακό Samsung GALAXY S4 φέρνει στους πελάτες της η COSMOTE στα τέλη Απριλίου για να μπορούν να ζήσουν και στο κινητό τους την εμπειρία των ταχυτήτων 4G, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η COSMOTE, για απίστευτα γρήγορο mobile internet”.

Στην συνέχεια γίνεται αναφορά στα χαρακτηριστικά του Galaxy S4 όπως οι “μοναδικές λειτουργίες όπως το Air gesturing / Air View για να μπορεί ο χρήστης με μια απλή κίνηση του χεριού, χωρίς να αγγίζει την οθόνη, να δέχεται κλήσεις, να βλέπει φωτογραφίες και να αλλάζει τραγούδια, Dual Shot, Sound & Shot και Group Play έρχονται να εμπλουτίσουν τη διασκέδασή μας, ενώ με το S Health το Samsung GALAXY S4 φροντίζει την φυσική κατάσταση και τις διατροφικές μας συνήθειες”.

Galaxy S4 με τιμη απο 740 ευρω αναλογα το προγραμμα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ

Το Samsung GALAXY S4 διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας. Τη συγκεκριμένη συσκευή μπορεί κανείς να την προ-παραγγείλει στην ιστοσελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το 16άρι είναι σχεδόν άχρηστο, άμα υπολογίσεις ότι θες περίπου 2,6 MB για κάθε φωτογραφία, και περίπου 186 MB/sec για το 1080p video ….

  • Που το πας το LTE και πόσο wow είναι να τα διαχειρίζεσαι όλα αυτά! Ναι, τα 32GB στο Galaxy S 4 είναι η βάση πλέον. Βέβαια τα λες αυτά και θα σε περάσουν για Apple fan boy Nick

   • :) … HTC fan boy for life ]:-)

   • Επειδή το Apple δεν παίρνει microSD δεν σημαίνει πως δεν παίρνει και το Galaxy.

    Μια χαρά είναι τα 16gb + κάρτα ΑΝ έχεις τέτοιες απαιτήσεις. (εκτός αν ο μέσος χρήστης βγάζει περισσότερες από 4615 φωτογραφίες)

   • Jason, έλα τώρα. Ξέρεις πολύ καλά ότι στην μνήμη δεν αποθηκεύεις μόνο φωτογραφίες. Τα apps πιάνουν χώρο, τα δεδομένα και η cache των apps πιάνει χώρο, λίγες φωτογραφίες, λίγο βίντεο κλπ και τα 16GB γεμίζουν αμέσως. Είναι αναμενόμενο αυτό. Έχω αναφερθεί στο θέμα πολύ καιρό πριν και μάλιστα για το iPhone 4S.

    Η λύση microSD δεν είναι λύση ακριβώς γιατί κοστίζει παραπάνω και αν πας σε φθηνά GB τότε θα έχεις θέματα με το video ή τις γρήγορες φωτογραφίες. Αν αγοράσεις μια γρήγορη κάρτα μνήμης τότε το κόστος ανεβαίνει + το κόστος απόκτησης του Galaxy S4.

    Η μόνο ενδιάμεση λύση είναι πάγιο, LTE / WiFi και αποθήκευση σε Dropbox ή κάτι παρόμοιο.

   • Ακριβώς επειδή ξέρω το λέω. Αυτό που λες περί κόστος δεν ισχύει. Έψαξα να βρω ακριβή κάρτα SD και μου βγήκε 45 ευρώ για 32GB. Το κόστος είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με το να το πάρεις “έτοιμο” από την Samsung, Apple, κτλ. Άρα, εννοείται πως είναι ένα από τα δυνατά σημεία η υποστήριξη microSD. (ένας από τους λόγους που σούταρα το Nexus4 ήταν αυτός).

   • Αυτό όμως ανεβάζει το κόστος του smartphone στα 800 ευρώ

Top

Show Buttons
Hide Buttons