Η Samsung θα προσπαθήσει να εξοικονομήσει χώρο στο Galaxy S4 16GB

by Stefanos Kofopoulos • On 17-05-2013 • AT 2:55 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Samsung θα προσπαθήσει να εξοικονομήσει χώρο στο Galaxy S4

Στροφή 180 μοιρών προς το καλύτερο για την Samsung και το θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο του Galaxy S4. Οι Κορεάτες αφήνουν πίσω την αμυντική στάση και εξηγούν ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να προσφέρουν περισσότερο ελεύθερο χώρο από τα πραγματικά 8.5GB.

Αναβαθμιση του Galaxy S4 για περισσοτερο ελευθερο χωρο

Το θέμα προέκυψε όταν οι κάτοχοι του Galaxy S4 16GB ανακάλυψαν ότι ο πραγματικά διαθέσιμος χώρος που έχουν στο κινητό είναι μόλις 8.5GB. Η Samsung απάντησε ότι αυτό είναι φυσιολογικό, γιατί η νέα ανάλυση full HD 1080p του Galaxy S4 και τα νέα Android apps καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο. Η πρόταση για λύση του προβλήματος ήταν απλή, όσοι ήθελαν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο θα έπρεπε να αγοράσουν επιπλέον κάρτα μνήμη microSD.

Μετά την αναφορά του προβλήματος σε εκπομπή του BBC, η Samsung άλλαξε τακτική και ανακοίνωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να εξασφαλίσει περισσότερο ελεύθερο χώρο το Galaxy S4 16GB με βελτιστοποιήσεις στο λογισμικό. Αυτό σημαίνει αναβάθμιση της ROM του GS4 ώστε τα apps να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο.

Το πρόβλημα προκύπτει επειδή το Galaxy S4 δεν επιτρέπει την εγκατάσταση apps στην κάρτα μνήμης microSD. Εκεί αποθηκεύονται μόνο φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, αρχεία. Υπομονή λοιπόν για αναβάθμιση του Galaxy S4 software και περισσότερο ελεύθερο χώρο πιο κοντά στα 16GB.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και το note2 το ίδιο “πρόβλημα” εμένα το δικό μου έχει γύρω στα δέκα ελεύθερο χώρο.Και το κακό είναι ότι μόνο με root μπορείς να τον αλλάξεις.

    • Με το root αφαιρείς τα apps που δεν χρειάζεσαι;

      • Φυσικά! Όπως επίσης μπορείς να μεταφέρεις και εφαρμογές στην sd ;)

  2. Όχι έχει και στο YouTube βίντεο το οποίο ουσιαστικά κάνεις το τηλέφωνο να νομίζει ότι η sd είναι η μνήμη τηλεφώνου, και την εσωτερική την αναγνωρίζει σαν sd.

  3. Σε όλα τα Galaxy υπάρχει το θέμα με την εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα. Εχω το S3 mini και το μόνο που μπορώ να βάλω στην κάρτα είναι αρχεία multimedia.

    • Τότε η μόνη λύση είναι root για να κάνεις ό,τι θέλεις. Κρίμα, νόμιζα ότι ήταν πιο ελεύθερο το όλο σύστημα στα high end Androids

Top

Show Buttons
Hide Buttons