Ευφάνταστο gadget ήχου για κινητά από τον 3d printer Big Rep ONE

by George Polyzos • On 23-09-2017 • AT 1:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης μπορεί αναμφισβήτητα να δώσει πνοή σε κάθε ιδέα που έχουμε στο μυαλό μας.

Περίπλοκα σχέδια και DIY κατασκευές, που η δημιουργία τους με παραδοσιακές μεθόδους είναι απαιτητική πολυδάπανη, τώρα απλά «εκτυπώνονται» μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Ανάμεσα στις πολυάριθμες ενδιαφέρουσες εφαρμογές του 3d printing, σίγουρα τις εντυπώσεις κλέβουν οι δημιουργίες εκείνες που κάνουν την καθημερινότητα πιο ευχάριστη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο πρωτότυπος ενισχυτής ήχου για κινητά που σχεδιάστηκε και εκτυπώθηκε στα εργαστήρια της Big Rep στο Βερολίνο. Η κατασκευή που είναι εμπνευσμένη από το κλασικό γραμμόφωνο, έγινε μοντέλο και εκτυπώθηκε σε PLA, με τη βοήθεια του τρισδιάστατου εκτυπωτή μεγάλης κλίμακας Big Rep ONE. Το αποτέλεσμα είναι ένας εντυπωσιακός συνδυασμός των επιτευγμάτων της τελευταίας τεχνολογίας στους τομείς των κατασκευών και των mobile gadgets.

Στο σχετικό βίντεο παρουσιάζεται το χρονικό της διαδικασίας 3d modeling και 3d printing του ενισχυτή ήχου για smartphones.

Η 3D Printing Solutions είναι εξοπλισμένη με τον Big Rep ONE, ενώ η ομάδα των εξειδικευμένων συνεργατών της εταιρείας αναλαμβάνει να ζωντανέψει τις ιδέες σας, παρέχοντας εξατομικευμένη υποστήριξη κατά τη φάση της δημιουργίας του μοντέλου και της κατασκευής, αλλά και για την κάλυψη των post processing αναγκών της κατασκευής σας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons