Φυσιολογική η ελαφριά αστάθεια του scrolling στο OnePlus 5

by Nikos Kaimakamis • On 05-07-2017 • AT 9:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H εταιρεία σημειώνει ότι η ναυαρχίδα της, το OnePlus 5, παρόλο που παρουσιάζει το λεγόμενο Jelly effect, δεν έχει κάποιο πρόβλημα. 

Πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες που παραπονιούνται για την ελαφριά αστάθεια που φαίνεται να παρουσιάζουν ορισμένα μοντέλα του OnePlus 5 στο κάτω μέρος της οθόνης κατά το scrolling down. Παρόλο που υπάρχει σε πολλούς η άποψη ότι θέλουν να απευθυνθούν στην εταιρεία για τυχόν επισκευές, η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι το εν λόγω εύρημα δεν δικαιολογεί κάποια επισκευή εκ μέρους της.

Υπάρχουν απόψεις, όπως εκείνες που εκφράζουν οι XDA Developers, αναφορικά με την ανάγκη της εξοικονόμησης χώρου στο εσωτερικό της συσκευής για να χωρέσει η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, στοιχείο που οδηγεί σε τέτοια φαινόμενα εξαιτίας της κατασκευής της οθόνης, αλλά η OnePlus δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα με το smartphone της.

Σύμφωνα με το Mobile Syrup και άλλες πηγές, το πρόβλημα στο scrolling δεν μπορεί να διορθωθεί με μία αναβάθμιση λογισμικού, παρόλο που υπάρχουν πληροφορίες ότι μία ομάδα προγραμματιστών της OnePlus ασχολείται με το ζήτημα. Το πρόβλημα δεν έχει εντοπιστεί σε όλα τα μοντέλα του OnePlus 5, αλλά σε ορισμένα από αυτά, στοιχείο που ενδέχεται να σημαίνει ότι είναι μεμονωμένο πρόβλημα και όχι κάτι τόσο σημαντικό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons