Φωτογραφικοί εκτυπωτές Α4 χαμηλού κόστους από την Epson

by George Polyzos • On 30-10-2014 • AT 12:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Epson-dl850-mdx-6-

Η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία των πρώτων εξάχρωμων φωτογραφικών εκτυπωτών A4 Ink Tank System με οθόνη LCD, των L850 και L810.

Σχεδιασμένοι για την εκτύπωση φωτογραφιών με χαμηλό κόστος, απευθύνονται και οι δύο σε φωτογράφους, διαφημιστικά γραφεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα όπου το ζητούμενο είναι οι γρήγορες εκτυπώσεις σε προσιτή τιμή.

Παρέχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης έγχρωμων φωτογραφιών μεγέθους 10 x 15 εκ. σε μόλις 12 δευτερόλεπτα ενώ οι ταχύτητες εκτύπωσης A4 των μοντέλων L850 και L810 φτάνουν τις 37 σελ./λεπτό σε ασπρόμαυρη και τις 38 σελ./λεπτό σε έγχρωμη εκτύπωση.

Ιδιαίτερο πλεονέκτημα για τους επαγγελματίες φωτογράφους είναι ότι τα μοντέλα L850 και L810 πραγματοποιούν εκτυπώσεις χωρίς υπολογιστή ενώ το L850 πραγματοποιεί επίσης σάρωση και αντιγραφή.

Epson-il850-mdx-14-

Το L850 πραγματοποιεί σάρωση απευθείας σε κάρτα μνήμης ενώ και τα δύο μπορούν να εκτυπώσουν από κάρτες μνήμης και απευθείας από οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή με PictBridge. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν οθόνη LCD αφής μεγέθους 6,9 εκ. με έξυπνη πλοήγηση, για τον έλεγχο όλων των λειτουργιών σάρωσης, αντιγραφής και εκτύπωσης.

Οι εκτυπωτές L850 και L810 χρησιμοποιούν επίσης το πρωτοποριακό σύστημα ενσωματωμένων δοχείων μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας [Ink Tank System (ITS)] της Epson και διατίθενται με εγγύηση κατασκευαστή για 1 έτος ή 3.000 σελίδες.

Τα δύο νέα μοντέλα της Epson έχουν σχεδιαστεί για περιστάσεις όπου απαιτείται η εκτύπωση μεγάλου όγκου φωτογραφιών και εγγράφων στο χαμηλότερο δυνατό κόστος και χρησιμοποιούν και τα δύο δοχεία μελάνης υψηλής χωρητικότητας 70 ml για εξάχρωμες εκτυπώσεις. Έτσι οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν έως 1.800 φωτογραφίες μεγέθους 15 x 10 εκ .

Epson-sl810-mdx-5-

Η γρήγορη τεχνολογία γεμίσματος μελάνης επιτρέπει επίσης την αναπλήρωση της μελάνης χωρίς να λερώνεστε. Τα μοντέλα L850 και L810 πραγματοποιούν τέλος εκτυπώσεις σε CD/DVD. Οι εκτυπωτές L850 και L810 θα είναι διαθέσιμοι από το Δεκέμβρη, στην τιμή των 470 ευρώ και 440 ευρώ αντίστοιχα.

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, δηλώνει: «Κατανοούμε ότι οι ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών φωτογράφων απαιτούν έναν εκτυπωτή A4 που είναι αξιόπιστος και παράγει φωτογραφίες σχεδόν άμεσα. Εμείς έχουμε προχωρήσει πέρα από αυτές τις απαιτήσεις καθώς δημιουργήσαμε δύο εκτυπωτές που δεν χρειάζονται καν υπολογιστή. Παράλληλα, η ποιότητα παραμένει μια σημαντική παράμετρος. Το μοντέλο L850 περιλαμβάνει την αναγνωρισμένη τεχνολογία Micro Piezo της Epson και αυθεντικά μελάνια Epson, σε ένα συνδυασμό που εξασφαλίζει ακριβείς και σταθερές φωτογραφικές εκτυπώσεις και εκτυπώσεις έγχρωμων εγγράφων A4 με μικρές απαιτήσεις συντήρησης».

[Δ.Τ. Epson]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons