Φωτογραφίες και πληροφορίες για το Samsung Galaxy S7

by Nikos Kaimakamis • On 09-02-2016 • AT 12:52 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung galaxy s7 01

Στην περίπτωση μίας ναυαρχίδας όπως είναι το Samsung Galaxy S7 κάθε φήμη έχει τη δική της σημασία, ειδικά εάν πρόκειται για την πρώτη live φωτογραφία. 

Το Samsung Galaxy S7 αποκαλύπτεται σε μία live φωτογραφία αρκετές ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Φεβρουαρίου. Η εικόνα αυτή προέρχεται από ένα site στο Βιετνάμ και οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι δείχνει αρκετά αληθοφανής.

Από την εικόνα αυτή φαίνεται ότι η πίσω όψη του Samsung Galaxy S7 θα είναι κυρτή, ενώ φαίνεται η κάμερα και το φλας στο πάνω μέρος. Είναι δύσκολο να πει κανείς ποιο είναι το υλικό του πίσω πλαισίου από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει.

samsung-galaxy-s7-01

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχει γίνει γνωστό ότι θα υπάρχει ένα μοντέλο με τον Qualcomm Snapdragon 820 και ένα με τον Samsung Exynos 8890, ενώ θα υπάρχει σύστημα ταχείας φόρτισης, με δυνατότητα κάλυψης του 80% της φόρτισης μέσα σε 30 λεπτά.

Η πίσω κάμερα εκτιμάται ότι θα είναι στα 12 Megapixel. Η μνήμη RAM θα είναι 4 GB, η μπροστινή κάμερα 8 Megapixel και η οθόνη θα είναι τεχνολογίας Super AMOLED, με διαγώνιο 5,2 ιντσών, με ανάλυση 1440×2560 pixels. To Samsung Galaxy S7 Edge θα έχει οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών. H τιμή του αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ των 700 – 800 ευρώ.

samsung galaxy s7 always on

Το στοιχείο της οθόνης που κεντρίζει το ενδιαφέρον για το Samsung Galaxy S7 είναι ότι αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με μία διαμόρφωση always on στην οθόνη, έτσι ώστε να παραμένει πάντοτε ενεργή σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, προβάλλοντας κάποιες βασικές πληροφορίες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons