Φωτογραφίες και link δεν θα μετρούν σε κάθε tweet

by Nikos Kaimakamis • On 17-05-2016 • AT 8:06 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

twitter people

To Twitter φέρεται να είναι αποφασισμένο να σταματήσει να μετρά τις φωτογραφίες και τα links στους 140 χαρακτήρες του κάθε tweet. 

Παλαιότερα είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι το Twitter θα σταματήσει να μετρά τους χαρακτήρες σε κάθε tweet, αφαιρώντας το όριο των 140 χαρακτήρων, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε πράξη τελικά. Αυτό που φημολογείται ότι θα γίνει είναι να μη μετρούν στο σύνολο των 140 χαρακτήρων του κάθε tweet οι φωτογραφίες και τα links. H φήμη αυτή προέρχεται από το πρακτορείο Bloomberg, το οποίο, μάλιστα, σημειώνει ότι η εν λόγω αλλαγή δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μέσα στις προσεχείς δύο εβδομάδες.

Η αλλαγή αυτή σε κάθε tweet δεν είναι μικρή, εάν συνυπολογίσει κανείς ότι κάθε φωτογραφία μπορεί να αριθμεί 20 με 23 χαρακτήρες, ενώ αρκετούς χαρακτήρες σε κάθε tweet καταλαμβάνει και το κάθε link που βάζει ένας χρήστης του Twitter. To κοινωνικό δίκτυο έχει ανακαλύψει ότι η προσθήκη φωτογραφιών και links ανεβάζει τον αριθμό των retweets που γίνονται και κατ’ επέκταση και την κίνηση μέσα σε αυτό, απαραίτητο στοιχείο για εκείνο.

Είναι γεγονός ότι το Twitter προσπαθεί να βρίσκει τρόπους για να αυξήσει την εμπλοκή των χρηστών μαζί του και παράλληλα να διευκολύνει την διεπαφή τους μαζί του. Η κίνηση της αφαίρεσης των φωτογραφιών και των links είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons