Φωνητική δημιουργία SMS σε Windows Phone από το PestoSMS

by George Polyzos • On 17-09-2015 • AT 9:25 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nokia-lumia-800-white-lifestyle-photo-of-interior

Η Useappility ανακοίνωσε την διάθεση του PestoSMS, της νέας εφαρμογής φωνητικής πληκτρολόγησης των SMS για όλα τα Windows Phones.

Η εφαρμογή καταλαβαίνει τη φωνή μας, γράφει το μήνυμα και συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία του παραλήπτη. Είναι απλό και γρήγορο: Υπαγορεύουμε το όνομα του παραλήπτη και το μήνυμά μας, π.χ. «Νίκος μήνυμα θα αργήσω λίγο γιατί έχει κίνηση. Συγνώμη!». Το PestoSMS θα αναγνωρίσει τη φωνή μας, θα συμπληρώσει τα στοιχεία του παραλήπτη από τον κατάλογο των επαφών μας και θα μετατρέψει με πιστότητα το μήνυμά μας σε κείμενο.

wp_ss_20150723_0001

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε το κουμπί και το SMS έφυγε. Επιπλέον, αν θέλουμε, μπορούμε να κοινοποιήσουμε αυτόματα το ίδιο μήνυμα και σε δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούμε ή ακόμα και να το στείλουμε με e‐mail.

Με το PestoSMS, ό,τι κι αν κάνουμε, ετοιμάζουμε και στέλνουμε τα μηνύματά μας χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας. Τα βασικά στοιχεία της εφαρμογής είναι η απλότητα, η ευχρηστία, η αξιοπιστία, η ταχύτητα, η λειτουργικότητα και η ασφάλεια.

Η Useappility είναι μία εταιρεία τεχνολογίας με αντικείμενο την ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών για φορητές συσκευές στους τομείς της εκπαίδευσης και της επικοινωνίας ανθρώπου ‐ υπολογιστή.

Η εφαρμογή PestoSMS είναι διαθέσιμη στο Windows Phone Store (https://goo.gl/2KlNPp). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εφαρμογής http://www.useappility.com/pestosms.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons