Φωνητικός χειρισμός του θερμοστάτη Nest

by Nikos Kaimakamis • On 16-12-2014 • AT 2:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

nest

H Google προσφέρει στους κατόχους του θερμοστάτη Nest τη δυνατότητα να τον χειριστούν με φωνητικές εντολές μέσα από την αντίστοιχη Android εφαρμογή. 

Ο κάτοχος ενός Android smartphone τελευταίας γενιάς μπορεί να πει απλώς Ok Google στη συσκευή του και έπειτα μπορεί να δώσει την ανάλογη εντολή στο κινητό του. Ο έξυπνος θερμοστάτης Nest μπορεί να κατανοήσει τις εντολές του χρήστη και να ρυθμίσει με ανάλογο τρόπο τις παραμέτρους λειτουργίας του, φέρνοντας έτσι τη θερμοκρασία στο επιθυμητό επίπεδο.

Μέσω του Google Now, ο χρήστης θα μπορεί να έχει ενημέρωση για το εάν επιστρέφει ο θερμοστάτης στις αυτόματες ρυθμίσεις του και άλλες πληροφορίες που αφορούν στην λειτουργία του. Αυτό είναι ένα δείγμα γραφής από τα οφέλη που θα έχει ο καταναλωτής από την εξαγορά της Nest από την Google, σε ένα deal που είχε κοστίζει στην Google 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια και έγινε πριν από ένα χρόνο περίπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή χειρισμού του θερμοστάτη της Nest δεν θα είναι διαθέσιμη μόνο σε κινητά με λειτουργικό σύστημα Android, αλλά θα μπορεί να τη χρησιμοποιεί και κάποιος που έχει συσκευή με λειτουργικό σύστημα iOS. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να κατεβάσει κανείς την εφαρμογή, αρκεί να πληκτρολογήσει στον browser του https://workswithnest.google.com/.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons