Πλήρης έλεγχος του smart home από την devolo και το Πλαίσιο

by George Polyzos • On 03-03-2018 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Η devolo παρουσιάζει μία προσφορά σε συνεργασία με τα καταστήματα Πλαίσιο, με την οποία εύκολα και οικονομικά μπορείς να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού σου.

Το κάθε σπίτι μπορεί πολύ εύκολα και πλέον, πολύ οικονομικά, να μετατραπεί σε smart home με το devolo Starter Pack και το myDevolo app. Έτσι, θα μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού από την οθόνη του κινητού, του tablet ή του PC. Η devolo σε συνεργασία με τα καταστήματα Πλαίσιο, σου προσφέρουν ένα πακέτο 3 σε 1 συσκευών για ολοκληρωμένο Home control.

Το Door / Window Contact για να ανιχνεύει κινήσεις μες στο σπίτι, όπως μια πόρτα που ανοίγει, το Smart Metering Plug για να απενεργοποιεί και να ενεργοποιεί συσκευές, ακόμα και όταν δεν είναι κανένας στο σπίτι. Η «επίβλεψη» πραγματοποιείται από την κεντρική μονάδα διαχείρισης Home Control, που ελέγχει κάθε αυτοματοποιημένη λειτουργία στο χώρο.

Διαχείριση του σπιτιού από το tablet ή το smartphone

Εγκαθιστώντας την εφαρμογή myDevolo έχεις πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσεις τον έλεγχο όλων των ηλεκτρικών συσκευών και των λειτουργιών του σπιτιού σου που είναι συνδεδεμένες με το Home Control, μέσα από την οθόνη του κινητού ή του tablet, ή αν βρίσκεσαι στη δουλειά σου, από το monitor του υπολογιστή. Όλες οι ειδοποιήσεις λαμβάνονται εύκολα με push notifications, την ίδια στιγμή που επιτυγχάνεις τον απόλυτο συγχρονισμό και την απόλυτη συνεργασία μεταξύ των devolo.

Έχοντας τον έλεγχο στο χέρι σου, τοποθετείς το πακέτο της προσφοράς από το Πλαίσιο και επιτυγχάνεις να έχεις το Door / Window Contact το οποίο ανιχνεύει ανοιχτά παράθυρα, πόρτες ή συρτάρια, να σε ενημερώνει μέσω e-mail ή push notification, όταν χρειαστεί, αυξάνοντας ουσιαστικά την ασφάλεια του προσωπικού σου χώρου και της οικογένειας. Το Smart Metering Plug δουλεύει ενώ εσύ κοιμάσαι. Στις μέρες μας, το κέρδος χρόνου είναι πολύ σημαντικό. Οι καθημερινές μικρές διαδικασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα και γρήγορα, όπως για παράδειγμα να προγραμματίσεις να ετοιμαστεί ο πρωινός σου καφές, πριν εσύ ξυπνήσεις και παράλληλα να έχεις αναφορά σχετικά με τις λεπτομέρειες κατανάλωσης για την συσκευή που έχεις συνδέσει.

Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα διαδικασιών ενός smart home, αλλά πολλές καθημερινές μας ενέργειες μπορούν να μας κάνουν εξυπνότερους κάνοντας οικονομία. Σε κάθε περίπτωση, το Smart Metering Plug είναι η πρίζα ελέγχου που θα σου διευκολύνει την καθημερινότητα. Βάλε το στην πρίζα, σύνδεσέ πάνω του όποια συσκευή θέλεις και προγραμμάτισέ το να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται, όταν το θες. Έτσι, θα ενεργοποιεί και θα απενεργοποιεί, αντίστοιχα, τη συσκευή που έχεις επιλέξει.

Το devolo Home Control Starter Pack, που αποτελείται από την κεντρική μονάδα το Door/Window Contact για ανίχνευση κινήσεων/ήχου & το Smart Metering Plug για ασφάλεια θα διατίθεται στα 179 ευρώ (από 219 ευρώ) και επιπλέον δώρο τη σειρήνα devolo Home Control Siren αξίας 79 ευρώ για να δώσεις “φωνή” στο σπίτι σου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons