Φθηνότερο Microsoft Surface Pro με Intel Core i7 chip

by Nikos Kaimakamis • On 01-07-2015 • AT 3:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

surface pro i7

H Microsoft παρουσιάζει το έκτο κατά σειρά μοντέλο στην οικογένεια Surface Pro, το οποίο είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i7. 

To Microsoft Surface Pro έχει τον Intel Core i7 χρονισμένο στο 1.7 GHz, με μνήμη RAM στα 8 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι 128 GB, μικρότερος από τα άλλα μοντέλα. Σύμφωνα με το Verge, το Microsoft Surface Pro θα τιμολογείται στις ΗΠΑ στα 1299 δολάρια, τιμή που είναι ίδια για την έκδοση με επεξεργαστή Intel Core i5 με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 256 GB.

O νέος επεξεργαστής της Intel, μπορεί να φαίνεται πως είναι χρονισμένος στα 1,7 GHz, αλλά μπορεί να αυξήσει την απόδοσή του στα 3.3 GHz, μέσα από την διαμόρφωση Turbo Boost. Ένα άλλο πλεονέκτημα του επεξεργαστή Core i7 είναι το γεγονός ότι ενσωματώνει την κάρτα γραφικών Intel HD 5000, η οποία είναι βελτιωμένη σε σχέση με το chip HD 4400 και προσφέρει καλύτερη απόδοση.

Το Microsoft Surface Pro 3 θα είναι αρχικά εφοδιασμένο με το λειτουργικό σύστημα Windows 8.1, αλλά είναι περισσότερο από σίγουρο ότι θα μπορέσει να αναβαθμιστεί σε Windows 10, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει σε ολόκληρη την οικογένεια Surface Pro. H Microsoft φαίνεται να βρίσκεται σε μία τροχιά ανανέωσης της γκάμας των επαγγελματικών συσκευών της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons