Φθηνότερο κατά 20% το ταξί με Taxibeat και Visa

by George Polyzos • On 30-01-2015 • AT 2:47 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

taxibeat-media

Το Taxibeat συνεργάζεται με τη Visa και προσφέρει έκπτωση 20% σε κάθε διαδρομή ταξί που εξοφλείται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, από σήμερα και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους επιβάτες του Taxibeat που χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση της εφαρμογής (7.8), σε όλα τα σημεία που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία του Taxibeat, 24 ώρες το 24ωρο.

Ταξιδεύοντας με Taxibeat και Visa, ο επιβάτης έχει μια διαφορετική εμπειρία μετακίνησης καθώς καλεί ταξί και πληρώνει για τη διαδρομή του με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο χρήστης της εφαρμογής καταχωρεί την κάρτα του στο Taxibeat μία φορά και στη συνέχεια ταξιδεύει χωρίς να πρέπει να έχει μαζί του μετρητά, πορτοφόλι, ούτε καν την ίδια την κάρτα. Το μόνο που χρειάζεται για να πληρώσει τη διαδρομή του είναι η συσκευή κινητού τηλεφώνου ή ταμπλέτα με την οποία έχει ήδη καλέσει Taxibeat.

Visa-Taxibeat-GR

Μόλις ο επιβάτης ενεργοποιήσει την πιστωτική ή χρεωστική Visa κάρτα του ως τρόπο πληρωμής στην εφαρμογή, ο οδηγός του Taxibeat θα γνωρίζει ότι δεν πρέπει να ζητήσει μετρητά. Στο τέλος της διαδρομής, ο οδηγός καταχωρεί το ποσό που αναγράφεται στο ταξίμετρο μαζί με τυχόν πρόσθετα (αποσκευές, διόδια κλπ.) και η εξόφληση γίνεται ηλεκτρονικά.

Taxibeat-location1

Με την ασφάλεια και την ευκολία των πληρωμών με Visa, το Taxibeat επιβραβεύει όσους επιλέγουν διαδρομές με την άνεση της online πληρωμής. Σημειώνεται ότι οι οδηγοί ταξί δεν επιβαρύνονται από τη συγκεκριμένη έκπτωση, καθώς πιστώνονται κανονικά το 100% του κομίστρου της διαδρομής, ενώ η έκπτωση καλύπεται από τη Visa.

Ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Visa Europe για Ελλάδα, Κύπρο & Βουλγαρία, σχολιάζει: «Στη Visa επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες θέτοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και των επιχειρήσεων. Στα πλαίσια αυτά, συνεργαζόμαστε με το Taxibeat και παρέχουμε τη δυνατότητα στους επιβάτες να πληρώνουν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις με την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν οι ηλεκτρονικές συναλλαγές».

«Το Taxibeat λάνσαρε στην Ελλάδα την online πληρωμή του ταξί πριν έναν ακριβώς χρόνο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έκτοτε διαπιστώνουμε ότι ολοένα και περισσότεροι χρήστες της εφαρμογής αντιλαμβάνονται τα οφέλη της ηλεκτρονικής συναλλαγής. Με τη συνεργασία μας με τη Visa, δίνουμε σε όλους τους επιβάτες ταξί ένα επιπλέον κίνητρο ώστε να μετακινηθούν στην πόλη με τον πιο σύχρονο τρόπο», συμπληρώνει ο Νίκος Δρανδάκης, CEO του Taxibeat.

Τι πρέπει να κάνει ο επιβάτης για να πληρώνει -20% φθηνότερα τις διαδρομές ταξί;

  • Ο επιβάτης πρέπει να εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση (7.8) της εφαρμογής του Taxibeat ή νεότερή της. Η προσφορά δεν ενεργοποιείται σε προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής.
  • Μόλις ο επιβάτης ανοίξει την εφαρμογή, ένα μήνυμα θα τον ενημερώσει για την προσφορά και θα του δείξει τα βήματα για σύνδεση και πληρωμή μέσω κάρτας Visa.
  • Μόλις o χρήστης συνδέσει και ορίσει τη Visa του ως τρόπο πληρωμής, μπορεί να καλέσει κανονικά Taxibeat και θα πληρώνει -20% φθηνότερα τις διαδρομές του με Visa μέχρι 28/02/2015.
  • Διευκρινίζεται ότι η έκπτωση δεν ισχύει για κλήσεις ταξί από υπολογιστή, ισχύει μόνο μέσω της εφαρμογής του Taxibeat για κινητές συσκευές.

[Δ.Τ. Taxibeat]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons