Τα Φιλαράκια επιστρέφουν

by admin • On 24-01-2006 • AT 6:00 pm • 10 ΣΧΟΛΙΑ

Τελικά συμφώνησαν, με τελευταία την Jennifer Aniston, να βγάλουν τέσσερα νέα ωριαία επεισόδια κάποια στιγμή το 2006. Προβλέπω ότι το NBC θα σπάσει ξανά τα ρεκόρ τηλεθέασης!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

 • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Well done! Αν και η ομογενής κα Αναστοπούλου, μας έβγαλε τη ψυχή πρώτα με το να μην θέλει να συμμετέχει στην παρουσιάση της φετινής Eurovision στην Αθήνα & τώρα με τα Φιλαράκια! Κι άλλες χωρίσανε αγάπη μου, αλλά δεν έκαναν έτσι!!!

 2. Οι άλλες δεν χώρισαν τον κ. Brad Pitt… αν και νομίζω ότι η κα Αναστοπούλου δεν περνάει άσχημα!

 3. Ναι αγαπητέ Τιτάνα, αυτό που το βάζεις! Τώρα δηλαδή που ο κούκλος περιμενει παιδί από την κ. Angelina Jolie, αναρωτιέμαι τι θα κάνει το συμπατριωτάκι μας? Λες να πάει να κάνει πρόταση σε κανένα δελφίνι όπως η λαλημένη μαντάμ απ΄την Αγγλία έκανε στο δικό της?

  Αγόρια να μας προσέχετε εμάς τις γυναίκες λέω γω γιατί αλλιώς σε λίγο καιρό θα λέμε “…γύρισε στη φύση, γύρισε στη φύση κλπ” σαν το ομώνυμο τραγούδι!
  Φιλιά και περιμένουμε τα καινούργια Φιλαράκια σύντομα!

 4. Η Aniston δεν είναι και στα πολύ καλά της από αυτά που διαβάζω..

 5. ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ. ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ

 6. Είναι σίγουρο αυτό;

 7. EXOYΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ, Η ΑΝΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, Η ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΝΤΡΟΟΥ ΡΩΣΟΠΟΛΟΝΕΖΑ, Η ΑΛΛΗ ΙΤΑΛΙΔΑ, Ο ΕΝΑΣ ΤΥΠΑΣ ΙΤΑΛΟΙΡΛΑΝΔΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΙΡΛΑΝΔΟΣ, Ο ΠΑΡΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΙΡΛΑΝΔΟΣ, Η ΞΑΝΘΙΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ. ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. KAI META ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΒΓΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ” ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ” ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Take it easy ΝΙΚΟΛΑ :-)

 10. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 8ΕΜΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ8ΕΝΑ.ΕΧΟΥΜΕ 2007 ΚΑΙ ΠΟΥΝΤΑ?ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ…ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ…

Top

Show Buttons
Hide Buttons