Η Freescale παρουσιάζει νέο αισθητήρα επιτάχυνσης

by Stefanos Kofopoulos • On 12-06-2007 • AT 1:48 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Freescale accelerometer

Αυτό που βλέπετε είναι ο νέος εξαιρετικά μικρός και λεπτός ψηφιακός αισθητήρας της Freescale που αντιλαμβάνεται αλλαγές στην επιτάχυνση σε 3 άξονες. Με απλά λόγια, περιμένετε πολύ σύντομα να δείτε όλο και περισσότερα προϊόντα που θα σας αναγκάζουν να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλα σας για να τα βγάλετε πέρα με το μενού. Κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανής και κάμερες κλπ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Freescale είναι ουσιαστικά Motorola που σημαίνει ότι για να ρίχνει λεφτά σε αυτό το κομμάτι του R&D η Moto κάτι ξέρει και σίγουρα κάτι περιμένει να κερδίσει από αυτό. Υπομονή, γιατί τους επόμενους 6-12 μήνες θα δούμε πολλά όμορφα πράγματα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγαπητέ συνάδελφε, διάβασα προχθές στο κυριακάτικο της Κ το άρθρο σου για το νεαρό Αμερικανό, εμπνευστή του wordpress. Ανήκω κι εγώ από προχθές σ αυτή την οικογένεια ( καλώς ή κακώς , θα δείξει).Τωρα το φτιάχνω και είμαι και άσχετη πολύ. Νομίζω ότι ήθελα να είναι κάτι ανάμεσα σε ιστοσελίδα και μπλογκ, αλλα φαίνεται ότι δεν ειναι τόσο απλό. Εχω άλλο ύφος από τους μπλόγκερς γενικώς καιαλλη γλώσσα. Μπορούμε να μιλήσουμε και στην εφημερίδα
    Ριτσα μασουρα, παραδιπλα από τον Πέτρο

Top

Show Buttons
Hide Buttons