Δωρεάν δοκιμαστική χρήση υπηρεσιών cloud για επιχειρήσεις από την Cosmote

by George Polyzos • On 01-03-2018 • AT 2:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Internet

Η Cosmote ανακοίνωσε ότι προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να δοκιμάσουν δωρεάν για δύο μήνες τις προηγμένες λύσεις και εφαρμογές cloud που διαθέτει.

Με τον τρόπο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, χωρίς δεσμεύσεις, τα ψηφιακά εργαλεία που ταιριάζουν στις ανάγκες τους για να λειτουργούν ευέλικτα και αποτελεσματικά στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Πιο αναλυτικά, η Cosmote προσφέρει για δοκιμαστική χρήση:
Την υπηρεσία Cosmote Business Cloud Servers, με την οποία οι επιχειρήσεις μπορούν να παραμετροποιούν και να ελέγχουν τις υποδομές τους (servers) απομακρυσμένα και με ασφάλεια, αλλά και να αξιοποιούν την προηγμένη τεχνική υποστήριξη της Cosmote σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Την υπηρεσία Microsoft Office 365, που παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην τελευταία έκδοση όλων των προγραμμάτων MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Skype), από παντού, μέσω υπολογιστή, κινητού και tablet, σε online ή offline περιβάλλον. Η υπηρεσία επίσης παρέχει και όλες τις νέες εφαρμογές του Office 2016 για PC και Mac.

Τις εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης (ERP) Soft1 Smart Works και Megaventory, με τις οποίες οι επιχειρήσεις μπορούν να αυτοματοποιούν τη ροή των καθημερινών εργασιών, μειώνοντας τον χρόνο διεκπεραίωσης και αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους (π.χ. διαχείριση αγορών και πωλήσεων, διαχείριση πελατών και προμηθευτών, Reporting & Analytics).

Ειδικά για τους δικηγόρους, τα δικηγορικά γραφεία ή νομικά τμήματα επιχειρήσεων προσφέρεται η πλατφόρμα Τιπούκειτος, που διαθέτει λειτουργίες διαχείρισης υποθέσεων, αυτόματου συγχρονισμού και άμεσης οργάνωσης εργασιών.

Τέλος, η υπηρεσία My Health Angels η οποία συμβαδίζει με τις διεθνείς εξελίξεις της ψηφιακής υγείας (e-Health) προσφέρει μια ολοκληρωμένη διαχείριση στην οργάνωση του ιατρείου – πολυιατρείου, καθώς και υπηρεσίες πρόληψης και προαγωγής της υγείας. Ακόμα, παρέχει σε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα άμεση επικοινωνία με τους ασθενείς τους, καθώς και ασφαλή διαχείριση των ιατρικών δεδομένων από όλες τις συσκευές.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, μετά το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου χρήσης, «οι υπηρεσίες παρέχονται με μηνιαία χρέωση σε ανταγωνιστικές τιμές». Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο site της Cosmote ενώ εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons