Δωρεάν το Quickoffice για iPhone, iPad, Android smartphones και tablets

by dtonias • On 20-09-2013 • AT 5:22 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Δωρεάν Google Quickoffice

Τη δυνατότητα δημιουργίας και επεξεργασίας εγγράφων του Office δίνει η Google στους κατόχους Android και iOS συσκευών με τη δωρεάν διάθεση του Quickoffice.

Σε μία αναμενόμενη κίνηση προχώρησε η Google και πλέον διαθέτει σε όλους δωρεάν τη σουίτα εφαρμογών του Quickoffice που είχε εξαγοράσει τον περασμένο χρόνο. To Quickoffice γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του Microsoft Office και του Google Drive (Docs) δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν τα έγγραφα τους στην native μορφή τους χωρίς καμία περαιτέρω μετατροπή του αρχείου.

ΜΑΘΕ: Πόσο χρόνο αφιέρωσες στο Word 2013 για το κείμενο που γράφεις

Επιπλέον, η Google προσφέρει 10 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο Google Drive για 2 χρόνια για όσους εγκαταστήσουν και συνδεθούν στο Quickoffice πριν από΄τις 26 Σεπτεμβρίου 2013.

Εχεις iPhone, iPad και Android smartphones και tablets; Εχεςι δωρεαν το Quickoffice

Η Microsoft, από τη μεριά της, προσφέρει τη σουίτα του Microsoft Office σε Android και iOS smartphones και tablets μόνο στους συνδρομητές του Office 365. Φυσικά, οι χρήστες των Windows Phones και Windows RT απολαμβάνουν τη σουίτα δωρεάν στην full έκδοση της.

Η εφαρμογή του Quickoffice έχει ενημερωθεί και θα χρειαστεί να την επανεγκαταστήσετε αν χρησιμοποιείτε ήδη μία παλαιότερη έκδοση. Βρείτε το Quickoffice στο app store της συσκευής σας, για Android, για iPad, iPad mini, iPhone.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγω που έχω iWork full στο iPad και δουλεύω συνέχεια έγγραφα και ppt, αξίζει να το δοκιμάσω ή να κάτσω με αυτό που έχω;

    • Δωρεάν είναι το QuickOffice, δεν έχει να χάσεις κάτι

  2. iWork πολυ καλο.

  3. ξεκίνησε ο πόλεμος φάινεται και για τις office suites, αφου η Apple δίνει τσάμπα το Ιwork με τις νέες παραγγελίες. Καθόλου κακό για τους καταναλωτές :) Να δούμε αν θα ακολουθήσει και η MS.

    • H Μicrosoft δίνει ήδη δωρεάν το Office 2013 σε Windows RT και Windows 8.1 mini tablets, τα Windows Phones το έχουν προεγκατεστημένο και υπάρχουν οι αντίστοιχες εφαρμογές για Android και iOS για τους συνδρομητές στο Office 365. Και φυσικά Office Web apps που έχουν ανανεωθεί πρόσφατα για να υποστηρίζουν καλύτερα τη mobile version μέσα από τον browser.

Top

Show Buttons
Hide Buttons