ΥΠΠΟ: Το Δέντρο της Ζωής σε 4 εποχές (ΔΩΡΕΑΝ μουσεία)

by Stefanos Kofopoulos • On 05-05-2008 • AT 11:33 am • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

yppo life tree logo

Ο τίτλος είναι γλυκανάλατος αλλά η προσπάθεια καταπληκτική. Στις 9-10-11 Μαΐου 2008 μπορούμε να επισκευθούμε 57 μουσεία και 47 αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία στην επικράτεια δωρεάν ή όπως λέμε FREE as in Beer.

Το Υπουργείο Πολιτισμού απευθύνει μια πρόσκληση για μια γιορτή Άνοιξης, ανοιχτών μουσείων και αρχαιολογικών χώρων – όπου τα μνημεία συμβιώνουν αρμονικά με τη φύση. Κεντρικό θέμα της εκστρατείας για το 2008 είναι «Το Δέντρο της Ζωής σε 4 εποχές» με τους συμβολισμούς που απορρέουν από τη μορφή του αλλά και την απεικόνισή του στη τέχνη διαχρονικά.

Τα επίσημα λογάκια και η σημασία της εκδήλωσης βρίκονται εδώ.

[Thanks I.L]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Cool!

  2. Το 1995 σε μια από τις εκθέσεις μου ζωγραφικής, παρουσίασα μεταξύ των άλλων κι ένα έργο, λάδι σε μουσαμά με τίτλο “ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”. Το έργο αυτό με τον τίτλο αυτό έχει κυκλοφορήσει σε αφίσες, σε κάρτες μου επαγγελματικές και φυσικά αργότερα έγινε εξώφυλλο στο μηνιαίο περιοδικό γραμμάτων και τεχνης “νεα σκέψη”,Φλεβάρης 2006, τεύχος 487, κι από κάτω έγραφε “Κυμοθόη Νότα Το Δέντρο της ζωής”. Στην έκθεση είχε έρθει κόσμος της τέχνης και φυσικά το περιοδικό πήγε στο ΥΠΟ. Χαίρομαι που το έργο μου αυτό έγινε θέμα “ΙΔΕΑ”για το περιβάλλον.ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟ, κι όπως βλέπετε ΄τώρα κλέβουν και τις πνευματικές μας ιδέες κοτσάροντας στο τέλος…4εποχές.
    Αν μας είχαν συμβουλευτεί οι όσοι “ασχετοι” είχαν την έμπνευση αυτή…θα τους δίναμε έναν καλύτερο τίτλο…Νότα Κυμοθόη, Ζωγράφος-Συγγραφέας

  3. Νότα Κυμοθόη, μάλλον πρέπει να μιλήσεις με κάποιο γνώστη του θέματος.. δικηγόρος κλπ;

    • και εσύ, αντί να κάθεσαι να ακούς την κάθε ψωνάρα, δεν έρχεσαι αύριο στο δέντρο?

  4. το δέντρο της ζωής είναι ένα μοτίβο διαδεδομένο στους αρχαίους πολιτισμούς και από αυτό προέρχεται ο τίτλος της εκστρατείας.
    αγαπητή κυμοθόη, δυστυχώς ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από σένα..

Top

Show Buttons
Hide Buttons