Η Foxconn παραδέχεται αδυναμία κάλυψης της ζήτησης του iPhone 5

by Stefanos Kofopoulos • On 07-11-2012 • AT 8:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Foxconn παραδέχεται αδυναμία κάλυψης της ζήτηση του iPhone 5

Δύσκολοι καιροί για να είσαι η Foxconn και η Apple με το iPhone 5. Η μεγάλη ζήτηση του νέου smartphone και ο τρόπος παραγωγής δυσκολεύουν την Foxconn που παραδέχεται αδυναμία στην γραμμή παραγωγής.

Ο πρόεδρος της Foxconn δήλωσε ότι η εταιρεία του δυσκολεύεται να καλύψει την τεράστια ζήτηση του iPhone 5 και η γραμμή παραγωγής μένει πίσω. Πιο συγκεκριμένα είπε: “It’s not easy to make the iPhones. We are falling short of meeting the huge demand”

Για να αντιμετωπίσουν την μεγάλη ζήτηση και τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί η Foxconn βάζει στην παραγωγή ένα ακόμα εργοστάσιο, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει λεπτομέρειες. Αν τα δύο εργοστάσια καταφέρουν να καλύψουν την τεράστια ζήτηση του iPhone 5 και την απαιτητική διαδικασία συναρμολόγησης του iPhone 5 μένει να το δούμε.

Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι η Foxconn βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η Apple το ίδιο. Οι καταναλωτές περιμένουν εβδομάδες για να αποκτήσουν το iPhone 5 την ίδια στιγμή που ο ανταγωνισμός πιέζει.

Μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η αδυναμία κάλυψης της ζήτησης του iPhone 5 οφείλεται αποκλειστικά στον τρόπο παραγωγής του κινητού ή αν οι προμηθευτές της Apple καθυστερούν την παραγωγή στα εργοστάσια της Foxconn.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons