Το Foursquare ήρθε στο Windows Store, check-ins παντού

by dtonias • On 29-08-2013 • AT 9:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Foursquare Windows Store app

Το Foursquare app για τα Windows 8 και Windows RT ήρθε πλέον στο Windows Store για check-ins στις αγαπημένες σας τοποθεσίες.

Στο συνέδριο Build 2013 τον περασμένο Ιούνιο η Microsoft ανακοίνωσε ότι η επίσημη εφαρμογή αναμένεται να έρθει σύντομα στο Windows Store και πλέον αυτή η στιγμή ήρθε. Το Foursquare είναι μία αρκετά δημοφιλής υπηρεσία με περισσότερα από 35 εκ. μέλη και 4 δις check-ins σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, κλπ., παγκοσμίως.

Foursquare Windows Store app

Το Foursquare app διαθέτει ένα όμορφο σχεδιασμό, εκμεταλλεύεται αρκετά από τα χαρακτηριστικά του λειτουργικού και προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης συνολικά. Η πλοήγηση στην εφαρμογή, τα check-ins, οι λίστες, κλπ., είναι όλα διαθέσιμα και εύκολα στη χρήση για όλους.

ΕΠΙΣΗΣ: Foursquare app για τα Windows Phone 8

Foursquare Windows Store app

Μπορείτε να ανακαλύψετε μέρη που δεν έχετε επισκεφθεί στην πόλη που ζείτε με βάση τη δημοτικότητα ανάμεσα στα μέλη της υπηρεσίας, να δείτε φωτογραφίες, σχόλια, tips και μέρη που σας ενδιαφέρουν. Μάλιστα, οι προτεινόμενες τοποθεσίες είναι διαθέσιμες ακόμη και αν δεν έχετε δημιουργήσει τον δικό σας λογαριασμό.

Foursquare Windows Store app

Η εφαρμογή Foursquare για τα Windows 8, 8.1 και RT είναι διαθέσιμη σε όλους δωρεάν μέσα από το Windows Store.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons