Νέο Foursquare app για αμέτρητα check-ins σε Windows Phone 8

by dtonias • On 10-05-2013 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία
Review of: Foursquare
Windows Phone 8 app by:
Foursquare Labs
Version:
3.0.2
Price:
Free

Reviewed by:
Rating:
5
On 10.05.2013
Last modified:10.05.2013

Summary:

Foursquare Windows Phone app

Μετά την ανανέωση του YouTube app για Windows Phones, σειρά έχει η νέα έκδοση του Foursquare app φιλοδοξώντας να ανακτήσει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων ετών και να δώσει άλλο αέρα στα check-ins.

Η προηγούμενη έκδοση του Foursquare για Windows Phones ήταν αρκετά ελλιπής, γι’ αυτό και η πλειονότητα των χρηστών στράφηκε στο 4th & Mayor, μια εναλλακτική εφαρμογή για το Foursquare πολύ πιο ποιοτική και χρήσιμη από την επίσημη.

Μεγαλες εταιρειες επενδυουν χρονο και apps στα Windows Phone 8

Πλέον, το Foursquare έφτασε στην τρίτη έκδοση και προσφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά που αλληλεπιδρούν καλύτερα με τα Windows Phones 8 και σε συνδυασμό με την ανανεωμένη εμφάνιση, η εφαρμογή είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Check-ins, tips, mayorships, κλπ., γίνονται όλα ακόμη πιο εύκολα. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα check-in μέσω NFC αν υπάρχουν τα αντίστοιχα badges, χαρακτηριστικό που αποκτά για πρώτη φορά το Foursquare app.

Foursquare Windows Phone app

Η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον τη φωνητική δυνατότητα των Windows Phone 8 και έτσι μπορείτε να εξερευνήσετε και να κάνετε check-in απλά με τη φωνή σας. Επίσης, τα push notifications εμφανίζονται τώρα και στην οθόνη κλειδώματος για να μη χάνετε καμία ειδοποίηση. Τα Live tiles φροντίζουν να εμφανίζουν τις αντίστοιχες λεπτομέρειες και πλέον μπορείτε να καρφιτσώσετε περισσότερα από ένα tiles ατόμων και τοποθεσιών στην οθόνη έναρξης του Windows Phone, δυνατότητα που δεν ήταν διαθέσιμη στις προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής.

Foursquare Windows Phone app

Το Foursquare app κυκλοφορεί δωρεάν για τους κατόχους Windows Phone 8 μέσω του Windows Phone Store. Τις επόμενες εβδομάδες είναι διαθέσιμο και στα Windows Phone 7.x.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons