Τέσσερις αποκωδικοποιητές σε κάθε σύνδεση με το Cosmote TV Multiroom

by George Polyzos • On 05-11-2017 • AT 12:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Internet

Τη δυνατότητα να βλέπουν ταυτόχρονα διαφορετικά κανάλια σε διαφορετικές τηλεοράσεις του σπιτιού, αλλά και να απολαμβάνουν διαδραστικές τηλεοπτικές υπηρεσίες σε όλες τις οθόνες, προσφέρει η Cosmote TV στους συνδρομητές της.

Πρόκειται για τη νέα υπηρεσία Cosmote TV Multiroom, που λειτουργεί μέσω της hybrid πλατφόρμας και επιτρέπει στα νοικοκυριά να μπορούν να ενεργοποιήσουν έως και 3 επιπλέον αποκωδικοποιητές σε μία δορυφορική ή ευρυζωνική σύνδεση, προκειμένου όλα τα μέλη της οικογένειας να βλέπουν ταυτόχρονα το πρόγραμμα της επιλογής τους.

Μέσω της hybrid τεχνολογίας, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Cosmote TV Multiroom θα μπορούν να παρακολουθούν -ταυτόχρονα- σε περισσότερες από μία τηλεοράσεις τα κανάλια της Cosmote TV και παράλληλα θα έχουν πρόσβαση στις διαδραστικές υπηρεσίες Cosmote Replay TV (για ετεροχρονισμένη παρακολούθηση προγραμμάτων), Cosmote Cinema On Demand (για την ενοικίαση ταινιών αμέσως μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους), Cosmote TV Plus (δωρεάν πρόσβαση σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ από τα κανάλια Cosmote Cinema και History). Ακόμη, θα έχουν δυνατότητα να κάνουν εγγραφές σε όλους τους αποκωδικοποιητές τους.

Επιπλέον, η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να σταματήσουν την προβολή ενός on demand προγράμματος σε μία τηλεόραση, και να τη συνεχίσουν σε άλλη τηλεόραση, από το σημείο όπου σταμάτησαν. Η υπηρεσία διατίθεται με 6,60 ευρώ/μήνα για κάθε επιπλέον αποκωδικοποιητή, με 12μηνη δέσμευση.

Το Cosmote TV Multiroom είναι διαθέσιμο και για τους συνδρομητές των επαγγελματικών πακέτων της υπηρεσίας μέσω δορυφόρου. Περισσότερες πληροφορίες για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στο cosmotetv.gr.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons