Διοργάνωση του πρώτου Forum για τον τομέα του FinTech στην Ελλάδα

by George Polyzos • On 13-03-2016 • AT 11:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

handshake

Το Startupbootcamp FinTech και το STARTUPPER.gr, ανακοινώνουν τη διοργάνωση του πρώτου Forum για τον τομέα του FinTech στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

To FinTech σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο “hot” τομείς στην παγκόσμια startup σκηνή, γεγονός που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στις επενδύσεις που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια και μόνο το 2015 ξεπέρασαν τα 20 δισ. δολάρια παρουσιάζοντας σε σχέση με το 2014 αύξηση μεγαλύτερη του 60%.

Στόχος του 1ου Athens FinTech Forum που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 είναι αναδείξει τη δυναμική του FinTech και να καθοδηγήσει το εγχώριο οικοσύστημα των startup εταιρειών προς τον συγκεκριμένο τομέα στον οποίο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους τα μεγαλύτερα επενδυτικά κεφάλαια σε παγκόσμια κλίμακα.

Μεταξύ άλλων, στο 1ο Athens FinTech Forum, θα αναλυθεί η κατάσταση στον τομέα του FinTech, σε παγκόσμιο επίπεδο, θα μάθουμε πως το FinTech δουλεύει στα χρηματοοικονομικά κέντρα του Λονδίνου, της Σιγκαπούρης και της Νέας Υόρκης, θα δούμε την σχέση του τραπεζικού συστήματος με τον τομέα του FinTech, καθώς επίσης και τι έρχεται να αλλάξει η «επανάσταση» του FinTech.

Τέλος στο πλαίσιο του Athens FinTech Forum, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στην Ελλάδα Hackathon οι εμπειρίες του οποίου, αλλά και οι νικητές, θα παρουσιαστούν στο Forum.

Για περισσότερες πληροφορίες: newsroom@startupper.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons