Φορητός υπολογιστής από την Dell με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης

by Nikos Kaimakamis • On 14-07-2017 • AT 2:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Το Dell Latitude 7285 είναι το πρώτο laptop στον κόσμο που έχει τη δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Η πρώτη παρουσίαση του Dell Latitude 7285 έγινε στην περασμένη CES, με οθόνη διαγωνίου 12 ιντσών και ανάλυσης 2880×1920 pixels, σε μορφή 2 σε 1, ως υβρίδιο μεταξύ ενός tablet και ενός laptop με επεξεργαστές Intel Core i5, με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο SSD στα 128 GB και μνήμη RAM στα 8 GB. Σε αυτή τη διαμόρφωση, το Dell Latitude 7285 θα έχει τιμή 1199 δολαρίων στις ΗΠΑ.

Η Dell πουλά ξεχωριστά ένα αφαιρούμενο πληκτρολόγιο και μία ασύρματη βάση φόρτισης σε τιμή 549 δολαρίων στις ΗΠΑ, προκειμένου να μπορεί να γίνει εφικτό κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε να συμβαίνει στα σύγχρονα laptops. Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στη χρήση τους, καθώς το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να φορτίσει προκαταβολικά, ενώ παράλληλα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε μια μεταλλική επιφάνεια.

Υπάρχουν και άλλα αξεσουάρ τα οποία μπορούν να συνδεθούν με το Dell Latitude 7285, όπως είναι το ειδικό dock που μπορεί να μεταφέρει όλη την επιφάνεια εργασίας σε άλλες συμβατές συσκευές με βάση το πρωτόκολλο WiGig. Σύμφωνα με το Verge, θα κυκλοφορήσει και μία έκδοση με οθόνη διαγωνίου 13 ιντσών, η οποία εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο σε διάφορες αγορές.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons