Η Ford θα ανοίξει το Sync σε developers

by Stefanos Kofopoulos • On 29-10-2009 • AT 5:29 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

ford mustang interior

Η μέρα που κομμάτι των ηλεκτρονικών του αυτοκινήτου θα ελέγχονται εν μέρη ή πλήρως από κώδικα που θα έχει γράψει ο πιτσιρικάς της διπλανής πόρτας δεν είναι μακρυά. Αν η Ford προχωρήσει στην κατεύθυνση που σχεδιάζει και στο άνοιγμα του Ford Sync με το αντίστοιχο Development Kit όχι μόνο θα δούμε apps για το αυτοκίνητο αλλά θα κάνουμε upload δεδομένα από το PC και το κινητό στο αμάξι.

Προς το παρόν το project βρίσκεται στην φάση συνεργασίας Ford με πανεπιστήμια και την διεξαγωγή διαγωνισμών. Οι καλύτεροι developers με τις καλύτερες ιδέες θα αγκαλιαστούν από την Ford και θα προωθηθούν ανάλογα. Μέχρι τότε, το in car bluetooth, η σύνδεση mp3 player ή USB stick θα είναι αρκετά για την επικοινωνία του έξω κόσμου με το αυτοκίνητο. Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Αμερική, οι Ασιάτες έχουν τα δικά τους σχέδια για το in car λειτουργικό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ωχ, η χαρά του παπαρίκου ακα κάγκουρα, «καλά έκανα μια moda πατάω το κουμπί που κατεβάζεις το παράθυρο και ανοίγουν τα φώτα» κλπ :P

    Πέρα από τον χαβαλέ, καλό ακούγετε, θυμάμαι μια διαφήμιση παλαιότερα της Ford που είχε ένα αγροτικό συνδεμένο με τον υπολογιστή στο γκαράζ ενός ιδιώτη και έτρεχε diagnostics.

Top

Show Buttons
Hide Buttons