Φωνητικές κλήσεις από το WhatsApp

by Nikos Kaimakamis • On 01-04-2015 • AT 2:43 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

whatsapp-logos

Η εφαρμογή του WhatsApp για τα smartphones με λειτουργικό σύστημα Android επιτρέπει πλέον τις φωνητικές κλήσεις μεταξύ των χρηστών του. 

Αυτή τη στιγμή, η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη μέσω Google Play Store δεν έχει ενσωματωμένη τη νέα δυνατότητα, αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί σύντομα. Συγκεκριμένα, η έκδοση της εφαρμογής WhatsApp που θα έχει την εν λόγω δυνατότητα είναι η έκδοση 2.12.5.

Σύμφωνα με τα όσα έχει υποσχεθεί το WhatsApp στο πλαίσιο του Mobile World Conress στη Βαρκελώνη, η νέα δυνατότητα των φωνητικών κλήσεων θα είναι διαθέσιμη σε Android και iOS smartphones αρχικά, με τα Windows Phones και τα BlackBerry να ακολουθούν.

Στη νέα εφαρμογή του WhatsApp θα υπάρχουν συνολικά τρία tabs, το ένα για τις κλήσεις, το άλλο για τα chats και το τρίτο για τις επαφές. Μόλις πατήσει κανείς την καρτέλα των κλήσεων, μπορεί να επιλέξει την επαφή που θέλει να καλέσει από εκείνες που είναι διαθέσιμες για επικοινωνία.

Το χαρακτηριστικό παρουσιάστηκε και στο συνέδριο Developers του Facebook, παρόλο που η διαδικασία της εγκατάστασης παραμένει κάπως ασαφής και δύσκολη ακόμα, αλλά αυτό εκτιμάται ότι θα διορθωθεί με κάποια updates. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι το πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη έχει προβεί στην πλήρη εξαγορά του WhatsApp.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons