Το αναδιπλούμενο Galaxy X παίρνει πιστοποίηση στην Κορέα

by George Polyzos • On 25-09-2017 • AT 12:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Όλα δείχνουν ότι η Samsung προχωράει στην πραγματοποίηση της δέσμευσής της να παρουσιάσει μία αναδιπλούμενη συσκευή smartphone στο κοντινό μέλλον.

Αιτία για τη συγκεκριμένη διαπίστωση είναι η πιστοποίηση της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής της Κορέας για μία συσκευή της Samsung με την κωδική ονομασία SM-G888N0 η οποία κατά το παρελθόν έχει συνδεθεί με το foldable smartphone της εταιρείας, γνωστό με τις ονομασίες Project Valley και Galaxy X. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η ύπαρξη της πιστοποίησης δεν σημαίνει ότι η συσκευή (όποια και αν είναι αυτή) προγραμματίζεται να ανακοινωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Slashgear, η Samsung εξετάζει τις πιθανότητες κυκλοφορίας μίας αναδιπλούμενης συσκευής ήδη από το 2012, όταν είχε παρουσιάσει και την ανάλογη τεχνολογία εύκαμπτων OLED οθονών. Ωστόσο, διάφορα γεγονότα την τελευταία πενταετία δεν επέτρεψαν στην εταιρεία να «αφοσιωθεί» στο συγκεκριμένο project. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει τα θέματα που ανέκυψαν με την οικονομική πορεία της εταιρείας, τις ποινικές διώξεις στελεχών και πιο πρόσφατα τα προβλήματα του Note 7.

Παρόλα αυτά, η οικονομική ανάκαμψη και η πολύ θετική εμπορική πορεία των Galaxy S8 και Note 8 δίνουν πλέον στη Samsung το δικαίωμα να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα πιο φουτουριστικά σχέδιά της. Άλλωστε ο ίδιος ο επικεφαλής του τμήματος φορητών συσκευών της Samsung, DJ Koh, κατά το λανσάρισμα του Galaxy Note 8 είχε δηλώσει ότι «ένα αναδιπλούμενο smartphone θα πρέπει να αναμένεται εντός της επόμενης χρονιάς».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons