Φοιτητικό 2play από τη Cyta με δώρο Καρτοκινητή

by George Polyzos • On 10-09-2016 • AT 8:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Newsroom

student-with-laptop-2

Η Cyta Ελλάδος εύχεται στους φοιτητές «καλό ξεκίνημα» προσφέροντάς τους ένα πλήρες φοιτητικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει Σταθερή, Internet και δώρο τη Cyta Καρτοκινητή.

Το φοιτητικό 2play της Cyta με 18,15 ευρώ ανά μήνα προσφέρει δωρεάν τα πάγια για τους τρεις πρώτους μήνες, Internet έως 24Mbps και απεριόριστη ομιλία προς Σταθερά και Κινητά Cyta με επιπλέον δώρο τη Cyta Καρτοκινητή «φορτωμένη» με 200 λεπτά προς όλους τον πρώτο μήνα και 30 λεπτά προς όλους κάθε μήνα. Επιπλέον, με την πρώτη ανανέωση των 10 ευρώ, κάθε μήνα Super Bonus 150 λεπτά προς όλους μαζί με 300ΜΒ.

Υπενθυμίζεται ότι η Cyta Ελλάδος, επεκτείνοντας σταθερά την επιχειρηματική της δράση στη χώρα, ξεκίνησε πρόσφατα την παροχή υπηρεσιών Καρτοκινητής, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι το συνδυασμό προσφερόμενων υπηρεσιών που επιθυμούν, λαμβάνοντας έτσι ακόμη περισσότερα προνόμια.

Η παραπάνω προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και για νέους πελάτες – φοιτητές βάσει αποδεικτικού σπουδαστικής ιδιότητας ενώ αφορά σε 24μηνο συμβόλαιο. Οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons