Φοιτητικές προσφορές CU από τη Vodafone

by George Polyzos • On 08-09-2015 • AT 1:17 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Vodafone-logo

Οι φοιτητές εκτός από τις φοιτητικές τους ταυτότητες μπορούν να επωφεληθούν και  από μία σειρά αποκλειστικών προσφορών του CU, επιλέγοντας αυτή που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες.

Πιο αναλυτικά, η νέα φοιτητική χρονιά ξεκινάει από τα καταστήματα Vodafone, στα οποία οι φοιτητές των Πανεπιστημίων και οι σπουδαστές των ΤΕΙ μπορούν να παραλάβουν τις φοιτητικές τους ταυτότητες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Συγκεκριμένα, όλοι οι φοιτητές, μπορούν εύκολα και με το πάσο τους, να επιλέξουν ένα από τα ειδικά φοιτητικά πακέτα και να πάρουν χρόνο ομιλίας, προς όλα τα δίκτυα, ΜΒ για σερφάρισμα στο Internet, αλλά και σταθερή γραμμή και Internet για το σπίτι:

CU Καρτοκινητό

  • CU Student Xclusive 5: 1.000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και 200MB Internet από το κινητό για 1 μήνα, με 5 ευρώ
  • CU Student Xclusive 7: 1.200 λεπτά και 100 SMS προς όλα τα δίκτυα και 600MB Internet από το κινητό για 1 μήνα, με 7 ευρώ

Επιπλέον, όλοι κερδίζουν αυτόματα και δωρεάν 600 λεπτά ομιλίας, κάθε μήνα για να επικοινωνούν με όλους τους CU φίλους τους, ενώ για όσους θέλουν να σερφάρουν ασταμάτητα, το CU χαρίζει 500ΜΒ από το Just Surf Bonus με κάθε ανανέωση από 10 ευρώ.

CU Φοιτητικές Προσφορές

Mobile Internet

University Mobile Internet: Η πιο οικονομική προσφορά συμβολαίου mobile Internet για σερφάρισμα στο laptop και στο tablet που δίνει 4GB με 4,74 ευρώ το μήνα.

Σταθερό & Internet στο σπίτι

Double Play CU Xclusive: Απεριόριστο Internet έως 24mbps και σταθερή γραμμή με 15ευρώ/ μήνα από την HOL.

Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών, το CU έφτιαξε ξανά και τα Xclusive CU Stores, τα δύο καταστήματα αποκλειστικά για τη διανομή των φοιτητικών ταυτοτήτων στην Αθήνα (Λεωφ. Πάπαγου 58, Ζωγράφου) και στην Πάτρα (Μαιζώνος 90).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές για φοιτητές στο www.vodafonecu.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons