Οι Flip Mino και MinoHD που πάντα θέλατε

by Stefanos Kofopoulos • On 27-07-2009 • AT 9:28 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Flip Mino and MinoHD summer sales and skins

Είναι αλήθεια ότι οι κάμερες της Flip τυγχάνουν μια ιδιαίτερης αγάπης εδώ στο pestaola.gr, ιδιαίτερα όταν η εταιρεία ανακοινώνει summer sales και δίνει τις Flip Mino και Flip MinoHD με skins που δεν φαντάζεστε. Πραγματικά η δουλειά που έχει γίνει σε συνεργασία με το CafePress είναι απίστευτη με τόσους χρωματικούς συνδυασμούς και φωτογραφίες στην πρόσοψη των Flip που θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην επιλογή. Αν κολλήσετε η μόνο λύση είναι η δημιουργία του προσωπικού pattern με τα εργαλεία που δίνει το site ή απλά μια φωτογραφία από το σκληρό δίσκου του υπολογιστή σας. Το μόνο που μένει είναι να πάρετε τηλέφωνο τον θείο από την Αμερική και να δώσετε παραγγελία. Τα υπόλοιπα είναι απλά λεπτομέρειες που θα ανέβουν στο Facebook και το YouTube τόσο απλά όσο η σύνδεση της Flip με την USB.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίες κάμερες. Πολύ εύκολες στη χρήση. Η εικόνα δεν είναι σπουδαία αλλα δεν θα την αγοράσεις για να γυρίσεις και ντοκιμαντέρ…

    • Μόνο ένα μειονέκτημα έχουν και αυτό είναι η έλλειξη auto focus. Όλα τα άλλα είναι απλά τέλεια.

  2. Και με την Cisco ως υποβαθρο,
    μαλλον θα περιμενουμε εξελιξεις – τιτανομαχιες – με την Carl Zeiss

  3. Yesterday I ordered the Flip UltraHD. I am very excited waiting for it.

    I did a fair amount of research and after reading the reviews, the only close and interesting contender is the Creative Vado HD. Apparently it has wider angle lens but still not as good as the Flip in low-light environments.

Top

Show Buttons
Hide Buttons