Το Flickr πάει κουζίνα και συνταγές

by Stefanos Kofopoulos • On 04-08-2009 • AT 10:53 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

greek salad

Το Flickr μπορεί να μην είναι πλέον το μεγαλύτερο φωτογραφικό site του πλανήτη αλλά διατηρεί ένα απίστευτο κοινό με ποιοτικές φωτογραφίες για κάθε θέμα. Εκτός από καλλιτεχνικές ανησυχίες με ποδήλατα οι χρήστες του Flickr ασχολούνται και με το φαγητό σε group ειδικά αφιερωμένο σε συνταγές. Η ιδέα είναι πολύ απλή: φωτογραφία στο Flickr, συνταγή στην περιγραφή της φωτογραφίας και γρήγορα στην κουζίνα. Σας προειδοποιώ ότι πρέπει να δείτε το group με προσοχή, ειδικά αν διαβάζετε αυτό το post σε περίεργες ώρες που το στομάχι αρχίζει να παραπονιέται. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στις pizza! Οι προχωρημένοι ανεβάζουν και βίντεο όπως αυτό που ακολουθεί.

Μια καλή ιδέα για όλα τα Ελληνικά blog γεύσης θα ήταν να μοιράζονται τις φωτογραφίες των πιάτων σε Creative Commons license και να δίνουν την συνταγή στην περιγραφή της φωτογραφίας μαζί με ένα link στο blog post. Όλοι θα είμαστε κερδισμένοι και χορτάτοι.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ σωστή πρόταση Στέφανε. Ετσι θα ενώνονται πιάτα που σε δελεάζουν να τα φτιάξεις με μια άμεσα προσβάσιμη συνταγή. Το έχω κάνει για το tasteFULL και για όσα πιάτα έχω δημοσιεύσει την συνταγή, έχω βάλει link κάτω από την φωτογραφία (tiny url βέβαια γιατί ήταν 5 σειρές η κανονική διεύθυνση, ελπίζω να μην διστάζει ο κόσμος να το πατήσει).
    http://www.flickr.com/photos/tastefull

    • Μπράβο.. ρίξε και την συνταγή από κάτω περιληπτικά και άλλαξε την άδεια χρήσης της φωτογραφίας σε Creative Commons ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις όμορφες φωτογραφίες μαζί με τις συνταγές δίνοντας το ανάλογο credit.

Top

Show Buttons
Hide Buttons