Το Flickr σε γνωρίζει με τους φίλους σου, φλερτάρει με το Google Me

by Stefanos Kofopoulos • On 29-10-2010 • AT 5:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το Flickr σε γνωρίζει με τους φίλους σου, φλερτάρει με το Google Me

Εκεί που νομίζεις ότι το Yahoo! έχει ξεχάσει το Flickr στην τύχη του, εμφανίζονται δύο – τρία updates που αλλάζουν τα δεδομένα και προετοιμάζουν το έδαφος για μεγάλες αλλαγές. Το πρώτο νέο χαρακτηριστικό είναι το People You May Know και όπως φαντάζεστε δεν είναι τίποτα περισσότερο από την προσπάθεια ενδυνάμωσης του social grapth που έχει το Flickr. Με την δυνατότητα προτάσεων και αναζήτησης φίλων από Flickr, Yahoo!, Gmail, Windows Live και Facebook οι φωτογραφίες ποτέ πριν δεν ήταν πιο social.

Με το social κομμάτι και τις προτάσεις για νέους φίλους και επαφές λυμένο, το Flickr έκανε ένα βήμα πιο μπροστά στην διευκόλυνση των χρηστών. Από σήμερα το Flickr χρησιμοποιεί OpenID και πιο συγκεκριμένα επιτρέπει σε όσους έχουν λογαριασμό στο Google να μπορούν να συνδεθούν στο Flickr με το login του Gmail και οποιασδήποτε άλλης Google υπηρεσίας.

Είναι σχεδόν βέβαιo ότι το Flickr δουλεύει με το Google ώστε να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το social layer που θέλει το Google να χρησιμοποιήσει στο Google Me. Αφού δεν μπορεί να το αποκτήσει απευθείας από το Facebook και την Microoft, το Flickr είναι ένας καλός τρόπος για να γίνει η δουλειά με κάποιον στην μέση. Έχει νόημα, συμβαίνει ήδη και βελτιώνει ή θα βελτιώσει άμεσα τις υπηρεσίες όσων χρησιμοποιούν το Flickr ως το κύριο αποθηκευτικό και sharing μέσο φωτογραφιών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons