Έρχεται ο Firefox για iPad, με το όνομα Junior

by Stefanos Kofopoulos • On 18-06-2012 • AT 4:46 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ

Η Mozilla κατασκευάζει Browser για το iPad με το όνομα Junior

Η ομάδα Product Design Strategy της Mozilla ανακοίνωσε ενδιαφέροντα νέα projects, μέσα σε αυτά ο Firefox για iPad με κωδικό όνομα Junior. Το Junior είναι ένας νέος browser για το iPad βασισμένος στο Webkit χωρίς tabs αλλά ούτε και Search Bars. Αντί για αυτά χρησιμοποιεί ένα αρκετά απλοποιημένο UI και gestures για την περιήγηση στο internet και την χρήση των διαφόρων δυνατοτήτων.

Ο Junior χρησιμοποιεί τρία κουμπιά για την πλοήγηση στο Web μέσω iPad: πίσω, μπροστά αλλά και ένα με το σύμβολο “+” το οποίο ανοίγει στον χρήστη μια καρτέλα με τα site που επισκέφθηκε πρόσφατα, τα bookmarks του αλλά και ένα πεδίο αναζήτησης. Ο σχεδιασμός του Firefox για iPad είναι να δουλεύει σε full screen χωρίς περιττά στοιχεία στην οθόνη όπως search bars.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση όλων των ιδεών του Mozilla αλλά και τον Alex Limi να δηλώνει πως η ομάδα ανάπτυξης φιλοδοξεί να κάνει τον Safari μια δυσάρεστη εμπειρία για τον χρήστη σε σύγκριση με τον Junior browser, δηλαδή τον Firefox για iPad.

[via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν δε μπορουν να βαλουν και extension support στο νεο browser νομιζω πως θα ειναι πολυ δυσκολη η αποδοχη του…

    • Κάτσε να γίνει προϊόν στην πραγματικότητα και να φύγει από το concept stage. Έχει δρόμο ακόμα ο Junior, δεν είναι τυχαίο και το όνομα που του έδωσαν άλλωστε.

Top

Show Buttons
Hide Buttons