Έρχεται ο Firefox 2

by Stefanos Kofopoulos • On 24-10-2006 • AT 8:57 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Firefox logo

Ο Firefox 2 είναι σχεδόν γεγονός και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται για σήμερα το απόγευμα. Αρχικά δημιουργήθηκε θέμα από κάποιους που βιάστηκαν να φωνάξουν ότι ο Firefox 2 κυκλοφόρησε ήδη αλλά όπως φαίνεται εδώ η βιασύνη μόνο προβλήματα δημιουργεί.

Υπομονή μερικές ώρες μέχρι να γυρίσουμε πίσω στις μέρες του browser war.. yeah baby!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ε καλά τώρα.. Δηλαδή ο FF2 που τρέχει τώρα στο σύστημα μου δεν βοηθάει το Mozilla.. Μεγάλο λάθος για μένα το post αυτό.. Στην τελική αν δεν θέλουν ας μην το βγάζουν Online…
  Η μήπως δεν είναι ο αυθεντικός και πρέπει να νιώθω άσχημα..

  Πάντως αν το σκεφτεί κανείς λίγο καλύτερα.. δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα μια και απο τη μια έχουμε το spreadfirefox και απο την άλλη παράπονα γιατί ο κόσμος διαδίδει τον Firefox..

  Κλασσικές περιπτώσεις που το Open Source τα βάζει με τον εαυτό του..

 2. Δεν νομίζω ότι το Open Source τα βάζει με τον εαυτό του αλλά ότι προσπαθούν να μαζέψουν τον ενθουσιασμό κάποιων που κοστίζει χρήμα σε άλλους.

  Θα ήταν καλύτερα αν δημιουργούσαν περισσότερο buzz γύρω από το time schedule του release παρά να ασχολούνται με τις επεξηγήσεις.

 3. Αν παραπονιούνται αυτοί για το δικό τους εκούσιο leak τι να πει και η MS δηλαδή…

  Τέσπα, ο 2 μου αρέσει παρα πολύ, αν μπορούσα να κάνω και όλα τα favorites να ανοιγουν σε νεο tab αυτόματα θα ήμουν ευτυχισμένος..! Στον 1.5 το έκανα με το Tabbbrowser extensions και τώρα δε παίζει! :(

Top

Show Buttons
Hide Buttons