Φήμες ότι το OnePlus 4 θα έχει 8GB RAM και κάμερα 23 Megapixel

by George Polyzos • On 21-09-2016 • AT 2:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

oneplus-2

Έντονη είναι η φημολογία γύρω από το μελλοντικό OnePlus 4 ότι αναμένεται να διαθέτει ιδιαίτερα «ενισχυμένα» τεχνικά χαρακτηριστικά σε επίπεδο μνήμης και κάμερας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Android Headlines η συσκευή, όταν θα κάνει την εμφάνισή της, θα διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη RAM μεγέθους 8GB, ενώ ο συνολικός αποθηκευτικός χώρος ενδέχεται να ανέρχεται μέχρι και τα 256GB με την προσθήκη κάρτας μνήμης. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι προηγούμενες συσκευές της OnePlus δεν διαθέτουν δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου.

Αν και τα 8GB μνήμης RAM ακούγονται εντυπωσιακά εντούτοις μάλλον η ποσότητα της μνήμης θα πέσει στα 6GB αφού διαφορετικά το κόστος θα ανέβαινε υπέρμετρα και αυτό είναι έξω από τη φιλοσοφία του κινέζου κατασκευαστή. Αν όμως τελικά τα 8GB έρθουν ενδέχεται αυτό να σημαίνει παραχωρήσεις σε κάποιο άλλο επίπεδο του εξοπλισμού της μελλοντικής συσκευής.

Πέρα από τη μνήμη όμως οι φήμες θέλουν σοβαρή αναβάθμιση να πραγματοποιείται και σε επίπεδο κάμερας. Το OnePlus 4 ενδέχεται να εξοπλιστεί με αισθητήρα 23 Megapixel από τα 16 Megapixel του OnePlus 3.

Άγνωστο παραμένει φυσικά τι επεξεργαστή θα «φοράει» η συσκευή (ο Snapdragon 821 θέτει σοβαρή υποψηφιότητα), η χωρητικότητα της μπαταρίας ή το μέγεθος, η ανάλυση και η τεχνολογία της οθόνης του. Σε κάθε περίπτωση οι φήμες θέλουν το OnePlus 4 να κινείται ευθέως ανταγωνιστικά στο iPhone 7 της Apple.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons